about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گزارشی تازه حاکی است که اپل احتمالاً در سال 2024 آیپد پرو جدیدی با نمایشگر 14.1 اینچی با حداکثر روشنایی 3000 نیت معرفی می‌کند.

در گزارشی عجیب ادعا شده است که اپل در سال 2024 یک مدل جدید از آیپد پرو عرضه خواهد کرد که بزرگ‌ترین تبلت تاریخ این شرکت خواهد بود. این آیپد احتمالاً نمایشگری 14.1 اینچی خواهد داشت و حداکثر روشنایی آن به 3000 نیت می‌رسد.

براساس گزارش یک منبع آگاه به نام Majin Bu در ایکس، آیپد پرو 2024 در سه اندازه 11، 12.9 و 14.1 اینچی عرضه می‌شود. دو مدل اول پنل OLED خواهند داشت و مدل سوم از مینی LED استفاده خواهد کرد.

مشخصات احتمالی آیپد پرو 14.1 اینچی

این مدل‌ها همگی به تراشه M3 مجهز می‌شوند و با 8 گیگابایت رم و 12 هسته گرافیکی همراه می‌شوند. منابع Majin Bu گفته‌اند که روشنایی نمایشگر این آیپد پرو به 3000 نیت می‌رسد. این دستگاه همچنین از اپل پنسل 3 با سری قابل‌تعویض مغناطیسی پشتیبانی خواهد کرد.

نسل فعلی آیپد پرو که از تراشه M2 بهره می‌برد، دارای نمایشگری با فناوری مینی LED است که حداکثر روشنایی آن برای محتواهای HDR به 1600 نیت می‌رسد. درحال‌حاضر روشن‌ترین صفحه در میان محصولات اپل متعلق به آیفون 15 پرو است که از پنل OLED استفاده می‌کند و حداکثر روشنایی آن 2000 نیت است؛ بنابراین افزایش این مقدار به 3000 نیت پیشرفت قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

طبق شایعات دیگر، آیپد پرو بعدی به‌جای اسمارت کانکتور از مگ‌سیف استفاده خواهد کرد، اما باید دید که در آن صورت مجیک کیبورد چگونه به این تبلت متصل خواهد شد.

درمجموع نمی‌توان با اطمینان گفت که همه پیش‌بینی‌های گزارش جدید Majin Bu درست است. او در گذشته پیش‌بینی‌های درست و نادرستی داشته و باید منتظر بمانیم تا ببینیم گزارش‌های بعدی دراین‌باره چه می‌گویند.

گفتنی است که «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، در واکنش به این گزارش ادعا کرده که اطلاعات Majin Bu اشتباه است. بااین‌حال، Bu در پاسخ گفته تا زمانی که رویداد اپل برگزار نشود، نمی‌توان با اطمینان گفت که این داده‌ها نادرست است.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.