about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

متخصصان امنیتی شاخص از سراسر جهان، در اجلاس امنیت سایبری شرق آفریقا، که به میزبانی اوگاندا برگزار خواهد شد، شرکت می کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شهر کامپالا، پایتخت اوگاندا، میزبان هفتمین دوره اجلاس سالانه امنیت سایبری شرق آفریقا خواهد بود. بر اساس اظهارات مقامات مسئول برگزاری این نشست، محوریت این دوره از کنفرانس یاد شده، بررسی میزان آمادگی کشورهای منطقه برای مقابله با حملات سایبری است.

پیش بینی می شود این نشست 2 روزه که از 6 سپتامبر آغاز خواهد شد، حدود 150 متخصص امنیت سایبری را در کنار مقامات مسئول و بازیگران سیاسی کشورهای منطقه یاد شده، گرد هم آورد.

بر اساس گزارش های آماری، فقط اوگاندا در سال میلادی گذشته، حدود 42 میلیون دلار، از حملات سایبری، خسارت دیده است. این در حالی است که رقم یاد شده در کشورهای همسایه آن، بیش از این مبلغ است.

اجلاس امنیت سایبری 2018 شرق آفریقا، در مورد چگونگی سازماندهی موثرموسسات برای مقابله با بحران های مربوط به حملات سایبری خواهد بود.

تازه ترین ها
تشدید
1404/11/29 - 15:50- آسیا

تشدید حملات سایبری در هند همزمان با رشد هوش مصنوعی

هند با ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی مواجه است و بخش آموزش در بحبوحه افزایش هوش مصنوعی بیشترین آسیب را دیده است.

بازجویی مدیرعامل متا در دادگاه آمریکا

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا برای اولین‌بار در دادگاه ایالات متحده در مورد تأثیر اینستاگرام بر سلامت روان کاربران جوان مورد بازجویی قرار می‌گیرد.

رونمایی
1404/11/29 - 15:07- هوش مصنوعي

رونمایی از مدل‌های هوش مصنوعی چین پیش از سال نو قمری

چین با رونمایی از مدل‌های بزرگ پیش از سال نو قمری، رهبری خود در حوزه هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.