about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

متخصصان امنیتی شاخص از سراسر جهان، در اجلاس امنیت سایبری شرق آفریقا، که به میزبانی اوگاندا برگزار خواهد شد، شرکت می کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شهر کامپالا، پایتخت اوگاندا، میزبان هفتمین دوره اجلاس سالانه امنیت سایبری شرق آفریقا خواهد بود. بر اساس اظهارات مقامات مسئول برگزاری این نشست، محوریت این دوره از کنفرانس یاد شده، بررسی میزان آمادگی کشورهای منطقه برای مقابله با حملات سایبری است.

پیش بینی می شود این نشست 2 روزه که از 6 سپتامبر آغاز خواهد شد، حدود 150 متخصص امنیت سایبری را در کنار مقامات مسئول و بازیگران سیاسی کشورهای منطقه یاد شده، گرد هم آورد.

بر اساس گزارش های آماری، فقط اوگاندا در سال میلادی گذشته، حدود 42 میلیون دلار، از حملات سایبری، خسارت دیده است. این در حالی است که رقم یاد شده در کشورهای همسایه آن، بیش از این مبلغ است.

اجلاس امنیت سایبری 2018 شرق آفریقا، در مورد چگونگی سازماندهی موثرموسسات برای مقابله با بحران های مربوط به حملات سایبری خواهد بود.

تازه ترین ها
قبول
1404/10/04 - 13:20- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به پست فرانسه توسط هکرهای روسی

یک گروه هکری حامی روسیه مسئولیت حمله سایبری به سامانه‌های پست ملی فرانسه را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که همزمان با شلوغ‌ترین فصل کاری این نهاد، موجب اختلال گسترده در خدمات پستی و بانکی شد.

حمله
1404/10/04 - 12:56- جرم سایبری

حمله سایبری به اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی

یک اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی گزارش شده است که روز دوشنبه هدف یک حمله سایبری با انتشار محتوای غیراخلاقی قرار گرفته است.

استقبال
1404/10/04 - 12:47- هوش مصنوعي

استقبال سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی

سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.