about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

متخصصان امنیتی شاخص از سراسر جهان، در اجلاس امنیت سایبری شرق آفریقا، که به میزبانی اوگاندا برگزار خواهد شد، شرکت می کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شهر کامپالا، پایتخت اوگاندا، میزبان هفتمین دوره اجلاس سالانه امنیت سایبری شرق آفریقا خواهد بود. بر اساس اظهارات مقامات مسئول برگزاری این نشست، محوریت این دوره از کنفرانس یاد شده، بررسی میزان آمادگی کشورهای منطقه برای مقابله با حملات سایبری است.

پیش بینی می شود این نشست 2 روزه که از 6 سپتامبر آغاز خواهد شد، حدود 150 متخصص امنیت سایبری را در کنار مقامات مسئول و بازیگران سیاسی کشورهای منطقه یاد شده، گرد هم آورد.

بر اساس گزارش های آماری، فقط اوگاندا در سال میلادی گذشته، حدود 42 میلیون دلار، از حملات سایبری، خسارت دیده است. این در حالی است که رقم یاد شده در کشورهای همسایه آن، بیش از این مبلغ است.

اجلاس امنیت سایبری 2018 شرق آفریقا، در مورد چگونگی سازماندهی موثرموسسات برای مقابله با بحران های مربوط به حملات سایبری خواهد بود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/22 - 09:43- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پلتفرم هوایی مقابله با آتش‌سوزی‌های جنگلی با مشارکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و «Fire Free Forests» برای راه‌اندازی پلتفرم هوایی نسل بعدی مبارزه با آتش‌سوزی‌های جنگلی با یکدیگر مشارکت کردند.

پیوستن
1404/04/22 - 08:33- اروپا

پیوستن نروژ به طرح حمایت از دفاع سایبری اوکراین

نروژ به بعنوان دوازدهمین کشور به طرح ابتکاری حمایت از دفاع سایبری اوکراین پیوست.

رزمایش
1404/04/22 - 07:58- آسیا

رزمایش مشترک فیلیپین و استرالیا برای تقویت تاب‌آوری سایبری

استرالیا و فیلیپین، در یک فعالیت سایبری دفاعی مشترک با هدف تقویت تاب‌آوری سایبری شرکت کردند.