about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته کارشناسان، اوکراین دائماً در جستجوی سیستم‌های جنگ الکترونیک روسیه است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، با پیشرفت فناوری، جنگ نیز متفاوت می‌شود. در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اهداف در اوکراین در واقع سیستم‌های جنگ الکترونیک است که کارایی ارتباطات، پهپادها و سایر دستگاه‌های متکی بر سیستم‌های الکترونیکی را محدود می‌کند.

سرهی چرواتی (Serhiy Cherevaty)، سخنگوی گروه شرق نیروهای مسلح اوکراین، فاش کرد که آنها ابتدا در میدان نبرد به دنبال چه سلاح‌های روسی هستند. نابود کردن سریع آنها بسیار مهم است، زیرا آنها می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر اثربخشی واحدهای اوکراینی داشته باشند.

چرواتی اظهار داشت :

«مدافعان اوکراین دائماً به دنبال سیستم‌های جنگ الکترونیک روسیه هستند. سلاح‌هایی مانند ایستگاه‌های «Borisoglebsk-2»، «Zhytel» و «Pole» در نگاه اول چندان تهدیدکننده به نظر نمی‌رسند. آنها اسلحه یا سیستم‌های موشکی چشمگیر ندارند، اما برای مدافعان اوکراین دردسرهای زیادی ایجاد می‌کنند. اینها سیستم‌های جنگ الکترونیکی هستند که حتی خیلی جدید نیستند، اما تاکتیک‌های استفاده از آنها به سرعت در حال بهبود است و در میدان نبرد مدرن اهمیت ویژه‌ای دارند. آنها باعث تأخیرهای زیادی در عملیاتهای نیروهای مسلح اوکراین می‌شوند.»

وی خاطرنشان کرد که لازم است اوکراین پایه‌های جنگ الکترونیک را تقویت کند؛ خبر خوب این است که یک مدرسه نسبتاً خوب برای این تخصص در اوکراین وجود دارد. همچنین این درک وجود دارد که سیستم‌های جنگ الکترونیک بسیار مهم هستند.

سیستم‌های جنگ الکترونیک یا الکترومغناطیسی فرکانس‌های مختلف رادیویی ساطع شده از سلاح‌های مجهز به سیستم‌های الکترونیکی را رصد می‌کنند و اینها مدرن‌ترین سلاح‌ها هستند. علاوه بر این، سیستم‌های جنگ الکترونیکی می‌توانند عملیاتهای پارازیت را انجام دهند که به سادگی می‌تواند برخی هواپیماها، موشک ها یا تجهیزات ارتباطی را از کار بیاندازد؛ به عنوان مثال، این سیستم‌ها می‌توانند ارتباط بین پهپاد و خلبان آن را قطع کنند. شما حتی برای این کار به سلاح‌های بزرگی نیاز ندارید. سلاح‌های الکترونیکی ضد پهپاد کاملاً جمع و جور هستند. سیستم‌های جنگ الکترونیک بزرگ ارتباطات دشمن را در فواصل دور زیر نظر دارند و می‌توانند آنها را نیز مختل کنند. آنها می‌توانند بر سیستم‌های ناوبری، رادارها و سایر دستگاه‌ها تأثیر بگذارند.

چرواتی مدعی شد :

«این جنگ همه را مجبور می‌کند که دائماً یاد بگیرند و پیشرفت کنند. فناوری رو به جلو است و جنگ در اوکراین در انواع سلاح‌های مورد استفاده، از جمله پهپادهای کوچک که اغلب از سلاح‌های جنگ الکترونیک رنج می‌برند، منحصر به فرد است. دشمن از جنگ الکترونیک قدرتمند استفاده می‌کند. تلاش خود را در این زمینه افزایش خواهیم داد. دشمن هم متأسفانه این کار را می‌کند. دیروز یکی دیگر از ایستگاه‌های جنگ الکترونیک آنها را منهدم کردیم. چنین ایستگاه‌هایی یکی از اولویت‌های ما هستند. ما دائماً در تلاش هستیم تا ایستگاه‌های دشمن Borisoglebsk، Zhytel، Pole را پیدا و نابود کنیم.»

وی همچنین ادعا کرد که سیستم‌های جنگ الکترونیک یک سلاح بسیار قدرتمند در برابر پهپادهای روسی لانست هستند که به طور منظم به تجهیزات نظامی اوکراین حمله می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/18 - 12:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت محیط‌های چند ابری

شرکت‌های فرانسوی استراتژی‌های چند ابری مبتنی بر هوش مصنوعی را تسریع می‌کنند.

بررسی
1404/11/18 - 12:07- آسیا

بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی مالزی

آژانس امنیت سایبری ملی مالزی در حال بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی است.

رشد
1404/11/18 - 12:07- هوش مصنوعي

رشد اقتصادی و صنعتی هند توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در حال تبدیل‌شدن به سنگ بنای رشد اقتصادی و صنعتی هند است.