about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اولین گوشی لومیا مایکروسافت در راه است

مایکروسافت در ابتدای بیانه‌ی خود از شعار مایکروسافت قدرت تکنولوژی روز موبایل را به هرکسی می‌دهد، استفاده کرده است که نشان از آمادگی این شرکت برای حضوری پر رنگ در بازار گوشی‌های همراه دارد. این شرکت اعلام کرد تا مدتی دیگر اولین گوشی هوشمند خود را با برند لومیا عرضه خواهد کرد.

در هر حال طبق اطلاعات قبلی انتظار می‌رود عضو جدید خانواده‌ی لومیا از یک صفحه‌نمایش 5 اینچی QHD همراه با پردازنده‌ی 1.2 گیگاهرتزی با چیپ اسنپدراگون 200 استفاده کند.از دیگر مشخصات سخت‌افزاری این دستگاه می‌توان به 1 گیگابایت رم، 8 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی داخلی، پشتیبانی از دو سیم‌کارت و استفاده کردن از دوربین پنج مگاپیکسلی در قاب پشتی و دوربین جلویی VGA اشاره کرد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.