about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

اولین پهپاد سونی با نام Airpeak رونمایی شد

سونی با رونمایی از پهپادی به نام Airpeak در خلال نمایشگاه CES 2021 خود را به عنوان یکی از بازیگران جدید بازار پهپادها معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این پهپاد جدید از لحاظ ساختار، به گونه‌ای طراحی شده که از آن به عنوان کوچک‌ترین پهپاد با قابلیت حمل دوربین Alpha یاد می‌شود. سونی Airpeak می‌تواند برای علاقه‌مندان به تولید محتواهای ویدیویی و همچنین عکاسی حرفه‌ای گزینه مناسبی برای خرید باشد.
هنوز اطلاعات کاملی از این محصول توسط سونی اعلام نشده اما این شرکت ژاپنی اعلام کرد که با کمک این پهپاد می‌توان از بالا، شهر را زیر نظر گرفت و عکاسی کرد. به گفته سونی، Airpeak را می‌توان به یک دوربین تعقیب‌کننده به همراه خودروی مفهومی‌این شرکت به نام Vision-S که در جریان CES 2020 معرفی شد، مورد استفاده قرار دارد.
پهپاد جدید سونی از طراحی کوادکوپتری بهره می‌برد و از پایه‌های فرود آن نیز در حین پرواز، جمع می‌شوند. ورود سونی به بازار پهپادها می‌تواند جان تازه‌ای به این حوزه ببخشید و چرا که در حال حاضر، اغلب شرکت‌ها از دوربین‌های سونی برای پهپادهای خود استفاده می‌کنند و حال تصمیم سونی برای عرضه پهپادی اختصاصی مجهز به دوربین‌های خود، می‌تواند زنگ خطر را برای سایر تولیدکنندگان به صدا درآورد.

تازه ترین ها
موافقت
1404/10/09 - 12:00- آمریکا

موافقت آمریکا با ارسال ابزار ساخت تراشه به چین

ایالات متحده با ارسال ابزار ساخت تراشه سامسونگ و اس‌کی هاینیکس به چین برای سال 2026 موافقت کرده است.

راه‌اندازی
1404/10/09 - 11:38- آسیا

راه‌اندازی مرکز نظارت بر امنیت سایبری در آذربایجان

آذربایجان مرکز نظارت بر امنیت سایبری را تحت نظر وزارت بهداشت راه‌اندازی کرد.

ارتقای
1404/10/09 - 11:27- آسیا

ارتقای آگاهی امنیتی در میان کارگران اماراتی

پلیس دبی ۸۰۰ کارگر را در منطقه الطای برای تقویت آگاهی‌بخشی ایمنی به کار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.