about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک شرکت چینی توانسته است دوربین تلفن همراه را به زیر صفحه نمایشگر منتقل کند.

یه گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازندگان تلفن همراه سال هاست در پی برداشتن حفره روی گوشی و استفاده از دوربین در زیر صفحه نمایشگر آن هستند.
یک گزینه دور از انتظار یک سپتامبر این رویا را به واقعیت تبدیل خواهد کرد و از آن رونمایی می کند. این شرکت نه سامسونگ و اپل است نه هواوی و ال جی. نام این شرکت ZTE  می باشد. ZTEبرندی است که در 2سال گذشته به دلیل فشار های امنیتی از سوی دولت آمریکا با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده است. یکی از دلایل مهم فشار های آمریکا بر روی آن ها، نقض تحریم های تجاری ایران از سوی این شرکت می باشد.
بنا بر ادعای این شرکت ،گوشی ZTE Axon20 5G اولین تلفن همراه در دنیا خواهد بود که دوربین سلفی نامرئی دارد و به زودی به تولید انبوه خواهد رسید. 
دلیل اهمیت این محصول بسیار واضح است. از این پس کاربران می توانند بدون نیاز به دوربین پاپ آپ و دوربین های چرخشی 360 درجه از کارکردن با صفحه بدون حفره خود لذت ببرند.
از گذشته بزرگترین مانع سر راه ساخت دوربین های سلفی نامرئی، کاهش نور لازم برای گرفتن عکس بود که منجر به ثبت عکس های با کیفیت می شد. 
آیا این مشکل در محصول شرکت چینی ZTE پابرجا خواهد ماند یا این شرکت دنیا را شگفت زده خواهد کرد؟
تا 1 سپتامبر منتظر بمانید.
 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.