about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

اولین حمله هکری با استفاده از اینترنت اشیاء

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها با سوءاستفاده از میلیون‌ها دوربین متصل به اینترنت توانسته‌اند حملات DOS مؤثری را بر ضد سایت‌ها و سرویس‌های اینترنتی اجرا کنند.

Octave Klaba مدیر شرکت میزبانی وب OVH به‌تازگی اعلام کرده که هفته قبل دو موردحمله DDoS بر ضد رایانه‌ها و شبکه‌های این شرکت فرانسوی صورت گرفته است. وی مجموع پهنای باند مورداستفاده برای این حملات را یک ترابیت در ثانیه دانسته است. حجم ترافیک ایجادشده در جریان یکی از این حملات از رفم 799 گیگابیت در ثانیه هم فراتر رفته است. ایجاد چنین ترافیک کاذبی بر روی وب‌سایت‌ها برای از کار انداختن و از دسترس خارج کردن اکثر آن‌ها کافی است.

حملات یادشده سرورهای بازی ماین کرافت را هدف قراردادند که در شبکه OVH میزبانی می‌شد. برای اجرای این حملات یک شبکه بوت نت متشکل از 145 هزار و 607 دستگاه ضبط ویدئوی دیجیتال و دوربین‌های قابل اتصال به اینترنت به کار گرفته‌شده‌اند.

Octave Klaba هشدار داده که با توجه به قابلیت ایجاد ترافیکی در حجم یک تا 30 مگابیت در ثانیه توسط هر یک از این ابزار شبکه بوت نت متشکل از آن‌ها می‌تواند برای انجام حملات دی او اس با ظرفیت بی‌سابقه 1.5 ترابیت در ثانیه به کار گرفته شود.

این حمله بی‌سابقه پس از حمله به وب‌سایت برایان کربز روزنامه‌نگار فعال در حوزه امنیت سایبری صورت می‌گیرد. در جریان این حمله ترافیک به‌اندازه 620 گیگابیت در ثانیه بر روی سایت وی ایجاد شد. ترافیک یادشده چنان پرحجم بود که باعث شد Akamai از ارائه خدمات به این روزنامه‌نگار منصرف شود و سایت وی به مدت چند روز آفلاین باقی بماند.

ترافیک انجام شده از طریق این حمله دو برابر بزرگ‌ترین حمله DOS تاکنون بوده و تداوم آن می‌توانست هزینه‌ای چند میلیون دلاری به Akamai تحمیل کند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.