about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اولین بانک دیجیتال در اسرائیل

بانک مرکزی اسرائیل، یک بانک جدید دیجیتال را پس از دهه‌ها ثبت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بخش بانکداری اسرائیل، برای اولین بار از سال 1970 قرار است یک بانک جدید داشته باشد.

بانک اسرائیل اعلام کرد که یک بانک جدید دیجیتال به نام «Tech Moguls» به رهبری کارآفرینان ماریوس نات (Marius Nacht)، یکی از اعضای امنیت سایبری شرکت فناوری‌های نرم‌افزاری «Check Point» و آمون شاشوآ (Amnon Shashua)، توسعه دهنده رانندگی خودکار «Mobileye NV» را ثبت خواهد کرد.

هِدوا بِر (Hedva Ber)، سرپرست بانک مرکزی اسرائیل در تماسی تلفنی گفت:

این کارآفرینان باعث ایجاد تغییر در بازار خواهند شد. بانک جدید طبق برنامه کاری خود، خدمات اعتباری و کارگزاری را به مشتریان خرده‌فروش ارائه می‌دهد و هیچ شعبه‌ای ندارد. بهره‌برداری از این بانک حدوداً تا یک سال و نیم دیگر محقق خواهد شد.

ثبت بانک جدید، نتیجه تلاش‌های بانک اسرائیل و وزارت دارایی برای افزایش رقابت در بخش بانکداری از جمله کاهش الزامات سرمایه‌گذاری و تسهیل فرآیند تصویب بانک‌های جدید است.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.