about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

مایکروسافت اعلام کرد در زمان شیوع ویروس کرونا،‌ اولویت اصلی استفاده از سرویس فضای ابری آژور با ارائه‌دهندگان خدمات اورژانسی خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مایکروسافت با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد به‌صورت مداوم و لحظه‌ای در حال بررسی وضعیت سرویس‌دهی آژور، سرویس فضای ابری خود است تا از درست کارکردن آن مطمئن شود. بااین‌حال، گویا مایکروسافت برنامه‌های ویژه‌ای نیز در سر دارد و در بخشی از بیانیه‌ی خود اعلام کرده است:

باتوجه‌به افزایش روزافزون درخواست سرویس، اگر با محدودیت فضا به‌صورت منطقه‌ای مواجه شویم، استفاده از این سرویس در آن منطقه اولویت‌بندی خواهد شد. اولین اولویت با مراکز پاسخ‌گویی به بحران، سرویس‌های اورژانس پزشکی و سلامت، مراکز مرتبط با زیرساخت‌های دولتی و کارمندان بخش‌های مرتبط با هسته‌ی اصلی سرویس Teams خواهد بود.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد با همکاری دولت‌های کشورهای مختلف جهان، تلاش می‌کند ارائه‌ی سرویس‌های مشابه را تضمین کند. این شرکت آماده است به شرکت‌های محلی ارائه‌دهنده‌ی خدمات فضای ابری سرویس رایگان ارائه کند.

ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، به‌تازگی با ارسال نامه‌ای غیررسمی، وضعیت آینده‌ی این شرکت در دوران شیوع کرونا را تشریح کرد. در این نامه، وی اعلام کرد ردموندی‌ها در موقعیتی ناشناخته قرارگرفته و وضعیت نگران‌کننده و نامشخص است. او در بخشی از این نامه نوشت:

نکته‌ای که باعث آرامشم می‌شود، این است که درمان این بیماری مانند خود این ویروس حدومرزی ندارد. همه‌ی ما به‌عنوان جامعه‌ی جهانی، در مقابل این وضعیت کنارهم خواهیم بود. بهترین راه برای پشت‌سرگذاشتن تشویش موجود این است که هرروز تلاش کنم تفاوتی هرچند کوچک رقم بزنم.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/10/17 - 09:29- آسیا

هشدار امارات در مورد تهدیدات دیجیتال

امارات متحده عربی ضمن هشدار نسبت به تهدیدات دیجیتال، اعلام کرد که هر ۳۹ ثانیه یک حمله سایبری رخ می‌دهد.

استقبال کاربران بریتانیایی از ردیت

تغییرات جستجوی گوگل و هوش مصنوعی، میلیون‌ها کاربر جدید بریتانیایی را به سمت ردیت سوق داده است.

دیپ‌سیک
1404/10/16 - 16:07- هوش مصنوعي

دیپ‌سیک در برخی از کشورها تحت بررسی قرار گرفت

دیپ‌سیک به دلیل سیاست‌های امنیتی و شیوه‌های حفظ حریم خصوصی در برخی از کشورها تحت بررسی قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.