about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد شرکت فناوری ان ویدیا در مورد تبعات استخراج ارز رمزها بر فعالیت‌های حرفه‌ای خود پنهان کاری کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این کمیسیون معتقد است ان ویدیا به دلیل آنچه که "افشای ناکافی" تأثیر رمزنگاری بر کسب و کار این شرکت نامیده شده، تخلف کرده است.

بررسی‌های کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده نشان می‌دهد طی نه ماه متوالی در سال مالی ۲۰۱۸، این شرکت از افشای این موضوع خودداری کرده که رمزنگاری یکی از عوامل رشد درآمد مادی آن در کنار فروش پردازنده‌های گرافیکی طراحی‌شده و عرضه‌شده برای اجرای بازی‌های رایانه‌ای بوده است.

ان ویدیا واکنشی به این خبر نداشته است. احتمال می‌رود این شرکت با جریمه نقدی و برخی مجازات‌های حقوقی مواجه شود.

منبع:

تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟