about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

انگلیس هدف بعدی حملات سایبری روسیه

یک کارشناس انگلیسی مدعی شد هدف بعدی حملات سایبری روسیه، انگلستان خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ منابع انگلیسی مدعی هستند، ولادیمیر پوتین پیش از انتخابات پارلمانی ماه سپتامبر روسیه به دلیل مدیریتش در مواجهه با ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی پیش روی کشور که عمدتاً متکی به کاهش صادرات هیدروکربن است، دچار افت محبوبیت شده است و قرار است او اصلاحات گسترده مالیاتی را برای کاهش کسری بودجه روسیه انجام دهد. اصلاحات مالیاتی به‌احتمال‌زیاد موردپسند مردم واقع نمی‌شود و آقای پوتین می‌تواند با تولید رویدادهای سیاست خارجی سعی در جلب‌توجه رای دهندگان داشته باشد.

جاستین کرامپ (Justin Crump) یک کارشناس اطلاعاتی، امنیتی و دفاعی است که سابقه 17 سال خدمت در نیروهای مسلح و دولت بریتانیا را دارد، ازجمله اقدامات وی می‌توان به عملیات در بالکان، عراق و افغانستان اشاره کرد.

این کارشناس شرکت مشاور تهدیدات راهبردی سیبیل لاین (Sibylline) مدعی شده، ممکن است انگلیس مورد هدف حملات سایبری روسیه قرار گیرد.

کرامپ گفت:

چین عمل‌گرا است؛ اما روسیه نشان داده که میل به اقداماتی دارد که شاید منافعی هم برای او نداشته باشد و تنها برای ایجاد شرمساری در ما آن‌ها را انجام می‌دهد.

وی در ادامه افزود:

جای تعجب نیست اگر روسیه سعی کند ما را در دوران پسابرگزیت ناکارآمد نشان دهد.

انگلیس پس‌ازآن که مشخص شد مسکو پشت حمله سایبری به مجلس آلمان بوده، روسیه را در ماه اکتبر تحریم کرد و دولت انگلیس در آن زمان در بیانیه‌ای آنلاین اعلام کرد:

تحریم‌های امروز زیر نظر اتحادیه اروپا اعمال‌شده و بخشی از همکاری مداوم انگلیس با متحدان خود است برای ارسال پیام به روسیه مبنی بر اینکه فعالیت‌های سایبری این کشور تبعاتی را به دنبال خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.