about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

اداره ارتباطات و جاسوسی انگلستان با برگزاری مسابقه برترین دختران سایبری، مهارت‌های سایبری دختران انگلیسی را به چالش کشید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانش‌آموزان دختر در جنوب انگلستان در تلاش برای کسب عنوان قهرمانی در مسابقه برترین دختران سایبری، مهارت‌های امنیت سایبری خود را آزمایش کردند.

مسابقه برترین دختران سایبری (CyberFirst Girls) توسط مرکز ملی امنیت سایبری انگلستان که بخشی از اداره ارتباطات و جاسوسی انگلستان (GCHQ) است برگزار می‌شود و هدف آن حمایت از دخترانی است که علاقه‌مند به مشاغل امنیت سایبری و جاسوسی سایبری هستند.

هفت هزار دانش‌آموز دختر در این دوره از مسابقات شرکت کردند و به حل چالش‌های سایبری ازجمله کد نویسی، منطق و رمزنگاری پرداختند. مرحله پایانی این رقابت‌ها آخر هفته در شرکت ناتس (NATS) در شهر وایتلی (Whiteley) برگزار خواهد شد.

اکنون ششمین سال برگزاری این رقابت است و هدف از این مسابقه تشویق دختران است تا به دنبال شغلی در زمینه امنیت سایبری باشند زیرا حضور زنان انگلیسی در این بخش کم‌رنگ شده است. برگزارکنندگان امیدوارند بتوانند استعدادهای جدیدی را کشف کنند.

در حال حاضر انگلستان 46 هزار نیروی کار سایبری دارد که 16 درصد این آمار را بانوان تشکیل می‌دهند.

آلیستر کمپل (Alistair Campbell) یکی از اعضای مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس گفت:

امنیت سایبری برای اقتصاد، شیوه زندگی، جامعه و امنیت ملی ما بسیار مهم است؛ بنابراین برای حفظ کشورمان داشتن متخصصان امنیت سایبری آماده و بااستعداد بسیار مهم است. محافظت از زندگی و معیشت مردم در فضای سایبری نیز برای ما اهمیت زیادی دارد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.