about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

انگشت اتهام آمریکا به سوی کره شمالی

شرکت ‌های امنیت سایبری مدعی شدند که حملات سایبری صورت گرفته به شرکت سونی توسط گروه هکری «Park Jin Hyok»، انجام ‌شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آمریکا که پیش ‌از این در حمله سایبری به شرکت سونی در سال 2014 و باج افزار واناکرای (WannaCry) در سال 2017، کره شمالی را متهم شناخته بود، جمعه 7 سپتامبر گروه هکری مسبب این حملات را تحریم کرد. شرکت ‌های امنیت سایبری مدعی شدند که حملات صورت گرفته توسط گروه هکری «Park Jin Hyok»، انجام ‌شده که این تیم هکری بخشی از گروه لازاروس «Lazarus» بودند.

وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار اطلاعیه ای از تحریم یک فرد و یک نهاد کره شمالی  خبر داد و اعلام کرد به دلیل آنچه فعالیت سایبری مخرب نامیده می شود این گروه در فهرست تحریم ها قرار گرفته است.

آمریکا این فرد کره ای را به دست داشتن در حملات سایبری سال 2014 علیه شرکت سونی، حمله سایبری به بانک مرکزی بنگلادش در سال 2016، و تولید باج افزار واناکرای 2 در سال 2017 میلادی متهم کرده است.

پس از حمله سایبری به سونی در سال 2014، پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) کره شمالی را مسئول این حمله و حملات سایبری دیگر علیه کره جنوبی معرفی کرده بود.

شرکت ‌های امنیت سایبری مدعی شدند که حملات سایبری صورت گرفته به شرکت سونی توسط گروه هکری «Park Jin Hyok»، انجام ‌شده است.

تازه ترین ها
افشای
1404/07/02 - 15:26- آسیب پذیری

افشای نفوذ هکرها به یک نهاد فدرال آمریکا

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا اعلام کرد مهاجمان با سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور در ژئو سرور موفق شدند به یک سازمان غیرنظامی اجرایی فدرال نفوذ کنند.

تمدید
1404/07/02 - 15:13- جرم سایبری

تمدید تعطیلی شرکت جگوار لندرور در پی حمله سایبری

شرکت جگوار لندرور روز سه‌شنبه اعلام کرد که فعالیت‌های جهانی آن تا حداقل ماه آینده متوقف خواهد ماند؛ تازه‌ترین تأخیری که این خودروساز در مسیر مقابله با یک حمله سایبری متحمل شده است.

تاثیر
1404/07/02 - 15:05- جرم سایبری

تاثیر سرقت داده‌های یک شرکت کارت اعتباری بر ۳ میلیون مشتری

نهاد ناظر حفاظت از داده‌های کره جنوبی تحقیقاتی را در مورد یک حمله سایبری به شرکت لوت کارت، پنجمین صادرکننده بزرگ کارت در این کشور آغاز کرده است.