about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

پلیس اروپا و آمریکا، اخیرا طی یک عملیات مشترک، موفق به دستگیری اعضای شاخص یک باند بزرگ جرائم سایبری شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس اروپا و ایالات متحده آمریکا، اخیرا طی بیانیه مشترکی اعلام کردند که موفق به متلاشی ساختن یک شبکه بین‌المللی عظیم فعال در حوزه جرائم سایبری شده‌اند. مسئولان یاد شده، مدعی هستند که این گروه، با استفاده از برخی بدافزار‌های روسیه، موفق به سرقت حدود 100 میلیون دلار از هزاران قربانی خود در سراسر جهان شده‌اند.

بر اساس اعلامیه رسمی پلیس اروپا، موسوم به یوروپل (Europol)، پیگرد قانونی اعضای این گروه، در گرجستان، مولداوی، اوکراین و ایالات متحده آمریکا به جریان افتاده است.

در بخشی از گزارش یوروپل آمده است:

این شبکه سازمان یافته بین‌المللی فعال در زمینه جرائم سایبری، موفق به سرقت 100 میلیون دلار از حدود 41 هزار قربانی، شامل شهروندان، شرکت ها و موسسات مالی شده است.

پلیس آلمان و بلغارستان نیز در این عملیات بزرگ حضور داشته‌اند.

اعضای این باند سایبری با استفاده از یک نرم افزار مخرب، به نام «GozNym»، اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت می‌کردند و پس از خالی کردن حساب افراد آلوده، مبلغ به دست آمده را برای طی کردن فرایند پول شویی به حساب‌هایی در ایالات متحده انتقال می‌دادند.

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.