about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده و انهدام باند بزرگ کلاهبرداران ارز‌های دیجیتالی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان سرهنگ داود معظمی گودرزی از کشف پرونده و انهدام باند بزرگ کلاهبرداران ارز‌های دیجیتالی که با روش پانزی و با ترفند سرمایه گذاری موسوم به OpenSoil از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ افزود: با مراجعه تعدادی از شهروندان پایتخت به این پلیس مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان سرمایه گذاری ارز‌های دیجیتال از آنها، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه هرگونه فعالیتی که وعده درآمدزایی نجومی و تضمینی یا نامتعارف دارد یا دریافت سود آن منوط به وارد کردن اعضای جدید است می‌تواند ترفندی برای کلاهبرداری پانزی باشد خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از بررسی اظهارات شکات پرونده و تحقیقات فنی پلیسی متوجه شدند مجرمین اینترنتی در قالب یک باند کلاهبرداری در پوشش یک سایت موسوم به OpenSoil با ترفند سوددهی چندین برابر در ازای سرمایه گذاری و عضوگیری فعالیت دارند و دریافتی‌های مالی خود را جهت سرمایه گذاری صرفاً بصورت اینترنتی و با ارز‌های دیجیتال از جمله تتر و… دریافت می‌کنند.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه این فرآیند دسیسه پانزی تلقی می‌شود ادامه داد: ماهیت تبلیغی این قبیل شرکت‌ها کلاهبرداری بوده و با ارائه خدمات ارز دیجیتال و کسب سود، با ادعا‌های دروغین وعده سرمایه گذاری در برنامه‌های درآمدزایی، سود‌های ثابت ماهیانه به سرمایه گذاران، وعده پاداش درصدی چشمگیر به ازای معرفی افراد جدید برای عضوگیری و تعادل در افراد زیرمجموعه را می‌دهند که این طرح در زمره فعالیت‌های پانزی قرار می‌گیرد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر از شکات پرونده به این پلیس مراجعه کرده و ارزش ریالی پرونده به بیش از چهارصد میلیارد ریال رسیده است و تعداد مالباختگان همچنان در حال افزایش است اظهار داشت: با تلاش شبانه روزی افسران سایبری این پلیس هویت تمامی اعضای این باند کلاهبرداری به دست آمد و پس از تشریفات قضائی تعداد ۴ نفر از مجرمین توسط تیم‌های عملیات این پلیس در یک عملیات همزمان در چند نقطه از تهران بزرگ دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه در این روش کلاهبرداری ممکن است جهت اعتماد سازی تا مدتی هم از سرمایه افراد جدید سود افراد قبلی را بپردازند افزود: با توجه به ویژگی‌های ذاتی فضای سایبری و عدم وجود مرز جغرافیایی کلاهبرداران در هر نقطه از کره زمین قادر به رسیدن به مطامع شوم خود هستند بنابراین تا قبل از اطمینان و آگاهی لازم در حوزه رمز ارز‌ها از هرگونه سرمایه گذاری در این زمینه خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر و تبلیغات دروغ سایت‌های کلاهبرداری را نخورده و جهت اطلاعات بیشتر و دریافت آموزش‌های لازم از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.