about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) بازدید کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از نمایشگاه الکامپ گفت: الکامپ، نمایشگاهی برای عرصه طراحی، ساخت، تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارهای صنایع الکترونیک، کامپیوتر و دیجیتال کشور است.

وی افزود: این رویداد، آوردگاهی است که سالانه ذینفعان توسعه و تحول اقتصاد دیجیتال با بررسی فرصت های موجود به توسعه بازار محصولات و خدمات خود پرداخته و عملکرد سالانه خود را در معرض دید و داوری مشتریان و استفاده کنندگان قرار می دهند.

کلانتری ادامه داد: نمایشگاه الکامپ فرصتی است تا انجمن های علمی دانشجویی از نزدیک با توانمندی شرکت‌های خلاق، دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، آشنا شوند و این می تواند آغازی برای رویکرد فناورانه انجمن های علمی دانشجویی باشد.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود تورهای فناورانه در راستای آشنایی انجمن های علمی دانشجویی، با صنایع فعال کشور در حوزه‌های مختلف فناوری و استفاده از ظرفیت و توانمندی متخصصان در راستای رفع نیاز و چالش‌های موجود، برگزار شود.

بیست و ششمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) با شعار «آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

منبع:

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.