about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

انجام معاملات بلاک‌چین بدون نیاز به اینترنت

یک استارت‌آپ اسرائیلی سرمایه اولیه را برای انجام معاملات بلاک‌چین بدون نیاز به اینترنت جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ اسرائیلی «GK8» واقع در تل‌آویو، سرمایه اولیه 4 میلیون دلاری را به رهبری ماریوس نات (Marius Nacht)، مؤسس «Check Point» و «Discount Capital» در اراضی اشغالی و با همکاری شرکت بلاک‌چین «EdenBlock»، «iAngels»، «IDEAL-HLS»، «StratX» و اداره نوآوری اسرائیل جمع‌آوری کرد.

شرکت فوق، مدیریت ایمن و پیشرفته دارایی‌های دیجیتال را با استفاده از فناوری انحصاری توسعه یافته برای ارسال معاملات به بلاک‌چین – بدون ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم در اینترنت – فراهم می‌کند. این شرکت در ژوئیه سال 2018 به‌وسیله لیور لامش (Lior Lamesh)، مدیرعامل و شاهر شماعی (Shahar Shamai)، افسر ارشد فناوری – که قبلاً محافظت از دارایی‌های راهبردی دولت صهیونیستی در برابر حملات سایبری را برعهده داشت – تأسیس شد.

هیئت مشاوران GK8، شامل ایران ترومر (Eran Tromer)، تحلیلگر بنیانگذار «Zcash» و کارشناس رمزنگاری و ایان لوانُن (Ilan Levanon)، رئیس پیشین امنیت سایبری در واحد اطلاعات اسرائیل هستند. شرکت در حال حاضر مؤسسات مالی، متولیان، صرافی‌ها و صندوق‌های مالی دارای ارزهای مجازی را هدف قرار داده است.

اکنون فناوری نگهبان شرکت عملیاتی است و به مدیریت ایمن دارایی‌های دیجیتال برای مشتریانی مانند «eToro»، پلتفرم سرمایه‌گذاری و تجاری چنددارایی کمک می‌کند. مشتریان شرکت بیش از یک میلیارد دلار دارایی دیجیتال را مدیریت می‌کنند.

به گفته کارشناسان، راه‌حل‌های فعلی استفاده شده از سوی نهادهای مالی و شرکت‌های دولتی استانداردهای امنیتی مقیاس سازمانی ندارند. علاوه بر پروتکل‌های امنیتی موجود، دارایی‌های دیجیتال مبتنی بر فناوری بلاک‌چین به علت تغییرناپذیر بودن معاملات امضا شده به استاندارد امنیتی بالاتری نیاز دارند. راه‌حل‌های فعلی بلاک‌چین تقسیم‌بندی شده در 2 دسته کیف پول‌های سرد و گرم موضوعات اصلی آسیب‌پذیری‌های بزرگ امنیت سایبری محسوب می‌شوند. سرقت، کلاهبرداری و تقلب در رمزنگاری در سرتاسر جهان در 6 ماه نخست سال 2019 منجر به سرقت تقریباً 4.26 میلیارد دلار شده است.  

برای رفع این چالش، متخصصان شرکت تکنیک‌های رمزنگاری اختصاصی را توسعه داده‌اند که انجام معاملات بلاک‌چین را بدون نیاز به اتصال به اینترنت در زمان واقعی امکان‌پذیر می‌کند. براین اساس، محیطی ایمن برای امضای معاملات بلاک‌چین و اجرای مصالحات مطمئن فراهم می‌شود. این تکنیک‌ها می‌توانند با عبور از فرضیات اصلی مرتبط با نقل و انتقالات رمزنگاری، عوامل حمله از هر انتقال دارایی را حذف کنند. درنتیجه، اولین کیف سرد با عملکردهای کیف گرم توسعه می‌یابد. براساس این قابلیت‌ها، شرکت یک سیستم رمزگذاری پیشرفته را برای مدیریت و حفاظت از دارایی‌های دیجیتال فراتر از دسترس هکرها توسعه داد.
لامش گفت:

ما در یکی از امن‌ترین کیف پول‌های سرد بازار، آسیب‌پذیری‌های امنیتی پیدا کردیم. سپس فهمیدیم که هکرها میلیون‌ها دلار برای سرقت میلیاردها سرمایه‌گذاری می‌کنند و درنتیجه تصمیم به توسعه یک ابزار سازمانی ایمن برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال گرفتیم.

وی افزود:

امروز ، GK8 یک راه‌حل برای مشتریانی دارد که با مدیریت حدود یک میلیارد دلار برای مشتریان جهانی و به‌صورت حفاظت شده با 5 حق ثبت اختراع، از اعتماد و پشتیبانی رهبران، شرکا و سرمایه‌گذاران امنیت سایبری برخوردار هستند. این کار به‌وسیله تیمی قدرتمند از کارشناسان امنیت سایبری انجام و باعث می‌شود سازمان‌های جهانی به توانایی ما در مدیریت ایمن دارایی‌های دیجیتال اعتماد کنند.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.