about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

مدیر یک سازمان جاسوسی انگلیسی می‌گوید غرب برای کنترل فناوری‌های مهم در حال نبرد با شرق است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک جاسوس ارشد سایبری انگلستان معتقد است غرب باید به‌سرعت از عدم حکمرانی چین بر فن‌آوری‌های مهم و دست‌یابی این کشور به کنترل سیستم‌عامل جهانی اطمینان حاصل کند.

جرمی فلمینگ (Jeremy Fleming) مدیر آژانس جاسوسی GCHQ در یک سخنرانی صریح و غیرعادی گفت:

غرب برای کنترل فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، زیست‌شناسی مصنوعی و ژنتیک با یک نبرد روبرو است.

آژانس یادشده ارتباطات را از سراسر دنیا جمع‌آوری می‌کند تا تهدیدهای علیه انگلیس را شناسایی و با آن‌ها مقابله کند. این آژانس با آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده و آژانس‌های جاسوسی استرالیا، کانادا و نیوزلند در کنسرسیومی به نام پنج چشم ارتباط نزدیکی دارد.

جرمی فلمینگ در ادامه افزود:

رهبری فناوری‌های مهم در حال انتقال به‌سوی شرق است؛ اما نکته نگران‌کننده اینجاست که حجم فناوری‌های چین به‌قدری است که توانایی کنترل سیستم‌عامل جهانی را دارد. در حال حاضر ما با یک دوره محاسباتی مواجه هستیم.

به گفته او قدرت‌های جهانی برای رقم زدن آینده با توسعه بهترین فناوری، استخدام افراد بااستعداد و تسلط بر استانداردهای جهانی حاکم بر این فناوری‌ها، رقابت خواهند کرد.

این مدیر انگلیسی خاطرنشان کرد، اگر انگلستان می‌خواهد یک قدرت سایبری جهانی باقی بماند باید فناوری‌های کوانتومی حاکم ازجمله فناوری‌های رمزنگاری را توسعه دهد تا بتواند از توانایی‌ها و اطلاعات مهم محافظت کند. محاسبات کوانتومی که از پدیده مکانیک کوانتوم برای دستیابی به جهش در محاسبات استفاده می‌کند، در حال دستیابی است و هم‌زمان فرصت‌ها و تهدیدهای بزرگی را به همراه دارد.

وی خواستار تغییر در شرایط بازار شد تا نوآوری و فناوری‌های متنوعی عرضه شود. او گفت غرب باید به‌سرعت الگوریتم‌های کوانتومی را توسعه دهد بنابراین ما هم آمادگی خود را در برابر دشمنانی که از رایانه کوانتومی استفاده کرده و گمان می‌کنند که ما از ایمنی این رایانه‌ها غافلیم، حفظ خواهیم کرد.

جرمی فلمینگ گفت، چین ضمن تلاش برای تسلط بر مباحث مربوط به استانداردهای جهانی با داشتن تمام عناصر قدرت توانسته بر بازارها کنترل، تأثیر و تسلط داشته باشد.

وی در خصوص ارزهای دیجیتال هم گفت:

ارزهای دیجیتال نوید قابل‌توجهی برای ایجاد تحول در بخش مالی می‌دهند؛ اما کشورهای غیر لیبرال با سوءاستفاده می‌توانند تهدیدی برای کشورهای لیبرال باشند زیرا کشورهای غیر لیبرال می‌توانند نفوذ مهمی به زندگی شهروندان و شرکت‌ها داشته باشند.

فلمینگ در انتها هم ضمن اتهام زنی علیه روسیه و چین گفت:

روسیه بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای غرب است؛ اما تسلط طولانی‌مدت چین بر فناوری مشکل بزرگ‌تری است.

منبع:

تازه ترین ها
چراغ
1404/11/22 - 10:41- تروریسم سایبری

چراغ سبز اتحادیه اروپا به خرید ۳۲ میلیارد دلاری ویز توسط گوگل

اتحادیه اروپا قرارداد ۳۲ میلیارد دلاری ویز گوگل را به عنوان بزرگ‌ترین خرید یک شرکت فناوری اسرائیلی تأیید کرد.

مدیر
1404/11/22 - 10:18- جرم سایبری

مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال هدف هکرهای کره شمالی

شرکت ماندیانت ادعا کرد که هکرهای کره شمالی با جلسه جعلی زوم و کلاهبرداری «ClickFix» مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند.

رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.