about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

انتقال ترافیک به اوکراین توسط انگلیس


اخیراً مخالفان در اوکراین، ممکن است به ارتباطات حساس بیش از 150 کشور دسترسی پیدا کنند که شامل شرکت استقرار سلاح‌های اتمی انگلیس (AWE)، شرکت تجهیزات نظامی، هوافضا و امنیت اطلاعات آمریکایی لاکهید مارتین (Lockheed Martin)، شرکت وال مارت (Wal-Mart)، شرکت صنایع سنگین هیتاچی کنکی ژاپن (Hitachi)، توشیبا، یک شرکت بالگردی و حداقل یک بانک می‌شود. شرکت Dyn اظهار کرد که در سال 2013 اطلاعات شرکت‌های فراهم‌کننده‌ی خدمات اینترنتی و مؤسسات اقتصادی به‌سوی بلاروس و ایسلند فرستاده شد.
ترافیک وب که برای تقریباً 170 مشتری ارتباطی انگلیسی بود به‌طور مرموز به سرورهای اوکراین فرستاده شد. این کار سبب افزایش کارآمدی و دسترسی بالای این کشور به اینترنت می‌شود. محققان شرکت خدمات اینترنتی Dyn بیان کردند که این کار در 90 دقیقه صورت گرفت.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/18 - 11:25- آسیا

راه‌اندازی اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری در سنگاپور

سنگاپور اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری را برای مقابله با موارد رو به افزایش کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.