about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro) اعلام کرد شکاف امنیتی پیشین واتساپ در اپلیکیش‌های Google Play مشاهده شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت سیمنتک در اکتبر سال 2019 یک آسیب‌پذیری با شناسه‌ی CVE-2019-11932 در پیام‌رسان واتساپ (WhatsApp) را شناسایی کردند که این امکان را به هکرها می‌داد فیلم‌ها، عکس‌ها و پیام‌های صوتی را مشاهده و دست‌کاری کنند. این نقص، در نسخه‌ی 2.19.230 واتساپ در دستگاه‌های اندروید 8.1 و 9.0 اجازه‌ی اجرای کد از راه دور را می‌داد و در نسخه‌های قبلی فقط می‌توانست برای حملات انکار سرویس (DoS) استفاده گردد. آسیب‌پذیری شناسایی‌شده، در یک کتابخانه‌ی منبع باز به نام «libpl_droidsonroids_gif.so» قرار داشت که توسط واتساپ برای تولید پیش‌نمایش پرونده‌های GIF استفاده می‌شد. زمانی که فیس بوک از این اشکال مطلع گردید وصله‌‌ای رسمی را در نسخه‌ی واتساپ 2.19.244 منتشر نمود و به کاربران توصیه کرد واتساپ خود را به‌روزرسانی کنند تا از این اشکال در امان بمانند.

اکنون کارشناسان شرکت ترند میکرو اعلام کرده‌اند آسیب‌پذیری 2.19.244 اصلاح‌شده در پیام‌رسان واتساپ در بسیاری از اپلیکیش‌ها همچنان پابرجاست. به گفته کارشناسان این شرکت، در فروشگاه Google Play، بیش از 3000 برنامه که از libpl_droidsonroids_gif.so استفاده می‌کنند، همچنان آسیب‌پذیر هستند و بسیاری از اپلیکیش‌های فروشگاه‌های دیگر من‌جمله 1mobile ،9Apps ،91 market ،APKPure ،Aptoide ،360 Market، PP Assistant ،QQ Market ،Xiaomi Market این آسیب پذیری را در خود دارند.

 

Paragraphs

محققان این شرکت اعلام کردند گردانندگان این فروشگاه‌ها می‌بایست کتابخانه libpl_droidsonroids_gif.so را به‌روزرسانی کنند تا کاربران در امان باشند.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.