about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس‌جمهور آمریکا به‌شدت از پخش مصاحبه شبکه سی‌بی‌اس با مدیر سابق امنیت سایبری ایالات‌متحده انتقاد کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کنگره، دونالد ترامپ با انتشار پیام‌هایی در توئیتر به‌شدت از پخش مصاحبه شبکه سی‌بی‌اس با کریستوفر کربس رئیس سابق آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها انتقاد کرده است.
ترامپ افزود: تولیدکنندگان این برنامه با کاخ سفید درباره اظهارات کریستوفر کربس در این مصاحبه تماس نگرفته‌اند.
کریس کربس که به خاطر گفتن اینکه "انتخابات 3 نوامبر ایمن‌ترین انتخابات در تاریخ ایالات‌متحده بوده" از سوی دونالد ترامپ اخراج شده است، روز جمعه در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس گفت: اتهامات مطرح‌شده از سوی ترامپ و متحدانش درباره تقلب گسترده در انتخابات، مسخره است.
وی افزود: این اتهام که ماشین‌های رای گیری توسط کشورهای خارجی دستکاری‌شده است، کاملاً بی‌پایه و اساس است.
سیدنی پاول وکیل ترامپ که همین اواخر رابطه خود را با تیم حقوقی رئیس‌جمهور آمریکا قطع کرده است، این تئوری توطئه را مطرح کرده است که سامانه‌های انتخاباتی که در ونزوئلا ایجادشده، در انتخابات اخیر ریاست جمهوری به نفع جو بایدن عمل کرده است.
کربس افزود: همه آرا در ایالات‌متحده آمریکا در همین کشور شمارش‌شده است. هیچ شواهد و سند و مدرکی وجود ندارد که ماشین‌های رای گیری توسط یک قدرت خارجی، دستکاری‌شده است. این‌ها تنها اتهامات مسخره‌ای هستند که مطرح‌شده است. مردم آمریکا باید 100 درصد به انتخاباتشان اعتماد داشته باشند.
ترامپ تاکنون حاضر به پذیرش شکست در انتخابات ریاست جمهوری نشده و بایدن را به تقلب و سرقت انتخابات متهم کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.