about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

انتقاد اسنودن از افشاگری‌‌های ویکی‌لیکس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وی در حساب توییتر تصریح کرده که ویکی‌لیکس باید اسناد منتخب برای افشا را به‌دقت انتخاب می‌کرد. به گفته اسنودن آزادسازی دموکراتیک اطلاعات هرگز تا به این حد حیاتی نبوده و ویکی‌لیکس به این کار کمک کرده است؛ اما ضدیت خصمانه آن‌ها با حتی یک گزینش ملایم خطاست.

در مقابل ویکی‌لیکس هم به اسنودن حمله کرده و نوشته فرصت‌طلبی باعث عفو تو توسط کلینتون نمی‌شود و گزینش به معنای سانسور پول‌های ردوبدل شده حزب حاکم نیست.

اسنودن و جولیان آسانژ مؤسس ویکی‌لیکس تابه‌حال روابط دوستانه‌ای باهم داشته‌اند و آسانژ به فرار اسنودن به روسیه و کسب پناهندگی سیاسی به وی کمک کرد؛ اما به نظر می‌رسد روابط دو طرف به علت مخالفت اسنودن با افشای انبوه ایمیل‌های کاری هیلاری کلینتون تا حدی تیره شده است.

ایمیل‌های افشاشده توسط ویکی‌لیکس نشان می‌دهد کمیته ملی دموکراتیک که از نهادهای مهم وابسته به حزب دموکرات آمریکاست هیلاری کلینتون را به رقیب او یعنی سناتور برنی سندرز ترجیح می‌دهد. کلینتون به‌عنوان نامزد حزب دموکرات آمریکا انتخاب شد.

برخی منابع خبری در آمریکا مدعی شده‌اند هک شدن این ایمیل‌ها توسط روس‌ها و باهدف تأثیرگذاری بر انتخابات آمریکا صورت گرفته است. ویکی‌لیکس تاکنون منبع هک ایمیل‌های دموکرات‌ها را اعلام نکرده است. مقامات آمریکایی هنوز رسماً در این زمینه موضع‌گیری نکرده‌اند. در اسناد افشاشده توسط ویکی‌لیکس آدرس‌های ایمیل، شماره‌های تلفن و شماره‌های گذرنامه‌های مسئولان ارشد حزب دموکرات هم قابل‌مشاهده است.

در برخی اسناد افشاشده توسط ویکی‌لیکس که مربوط به ترکیه است فهرست کاملی از تمامی زنان بزرگ‌سال ترکیه هم وجود دارد و به نظر می‌رسد افشای چنین اطلاعاتی به مردم عادی آسیب می‌زند. البته ویکی‌لیکس بعد از تشدید انتقادها لینک به این اطلاعات را غیرفعال کرد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.