about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

داده های محرمانه آژانس حفاظت از محیط زیست اسکاتلند توسط گروه باج افزاری کونتی منتشر شد و در دسترس عموم قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق گزارشات، عاملین حمله باج افزاری به آژانس حفاظت از محیط زیست اسکاتلند حالا بیش از 4000 فایل سرقت شده از آژانس، شامل قراردادها و اسناد راهبردی را منتشر کرده اند.
مهاجمین پس از حمله سایبری به این آژانس در روز قبل از کریسمس، 1.2گیگابایت از اطلاعات آن ها را رمز گذاری کردند. 
این حمله، سیستم ایمیل آژانس حفاظت از محیط زیست اسکاتلند ( SEPA) را تحت الشعاع قرار داد به طوری که تا پنجشنبه همین هفته، سیستم مذکور آفلاین بود. 
البته SEPA اعلام کرده بود که به خواسته مجرمین سایبری عمل نخواهد کرد. 
این آژانس، مسئول حفاظت از محیط زیست اسکاتلند است و بایستی با پیش بینی وقوع سیل و هشدار های به موقع، به این مهم دست پیدا کند. 
داده های سرقت رفته شامل اطلاعات مربوط به کسب و کارهای زیست محیطی، برنامه های همکاری های بین المللی SEPA با دیگر ارگان ها و فعالیت های بازرگانی این آژانس می باشد. 
از دیگر داده های سرقت شده می توان به اطلاعات شخصی کارمندان SEPA اشاره کرد. 
به گفته مسئولین این آژانس، برخی از داده های تحت الشعاع قرار گرفته در دسترس عموم قرار داشتند.  
طبق نظر کارشناسان امنیتی، بازیابی کامل سیستم های این آژانس مشکل و زمان بر خواهد بود. 


عدم پرداخت باج باعث شده است تا هکرها اخیرا فشاری بیشتری به این آژانس وارد کنند و داده های محرمانه دیگری را در وبسایت خود منتشر کنند. 


ظاهرا تا به الان تقریبا 1000 نفر فایل های منتشر شده در این وبسایت را مشاهده کرده اند.


به گفته کارشناسان امنیتی، گروه باج افزاری Conti مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.