about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

انتشار گسترده بدافزار Agent Tesla

هکرها نسخه جدید بدافزار «Agent Tesla» را در کمپین‌های گسترده اسپم به کار گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری چک پوینت با انتشار گزارشی اعلام کردند نسخه جدید بدافزار ایجنت تسلا (Agent Tesla) به‌تازگی در کمپین‌های گسترده اسپم مورداستفاده قرارگرفته‌ است.  

به گفته کارشناسان این شرکت، مهاجمان در این کمپین‌ها با بهره‌گیری از کروناویروس و ایجنت تسلا کارکنان سازمان‌های مختلف را هدف قرار داده‌اند. 

هکرها در این کمپین‌ها جهت فریب کاربران پیام‌هایی با عنوان زیر به آن‌ها ارسال کرده‌اند.  

URGENT INFORMATION LETTER: FIRST HUMAN COVID19 VACCINETEST/RESULT UPDATE 

نسخه جدید ایجنت تسلا روی سرقت پسورد وای‌فای و اعتبارنامه‌های اوت لوک متمرکز شده است.  

مهاجمان از 13 فوریه تا یک آوریل 2020، با استفاده از ایجنت تسلا در حملات فیشینگ و اسپیرفیشینگ، توانستند خود را نمایندگان سازمان جهانی بهداشت، سازمان یونیسف معرفی کرده و کارکنان شرکت‌های نفت و گاز را هدف قرار دهند.

ایجنت تسلا یک بدافزار دسترسی از راه دور پیشرفته است که به‌عنوان کی‌لاگر عمل می‌کند. این بدافزار که اولین بار در سال 2014 شناسایی شده، قادر است از صفحه نمایشگر قربانی اسکرین شات گرفته و نام کاربری و گذرواژه‌های موزیلا، کروم و برنامه مدیریت ایمیل مایکروسافت اوت‌لوک را سرقت کند. 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.