about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار کد منبع کوچک ‌ترین تروجان بانکی

بدافزار Tinba با هدف سرقت اطلاعات محرمانه‌ بانکی و کارت‌های اعتباری طراحی شده و رایانه‌های آلوده از طریق یک کانال رمز‌شده با سرور فرمان‌دهی و کنترل ارتباط برقرار می‌کنند. این بدافزار نام خود را از عبارت  Tiny Banker گرفته است و علی ‌رغم قابلیت‌های ویژه‌ای که دارد، تنها ۲۰ کیلو‌بایت حجم دارد. Tinba بسیاری از فعالیت‌های مخرب سایر بدافزار‌های بانکی را انجام می‌دهد، این بدافزار قابلیت تزریق خودش به یک فرآیند در حال اجرا در ماشین آلوده مانند فرآیند یک مرورگر در حال اجرا یا فرآیند کاوشگر ویندوز که به صورت explorer.exe اجرا می‌شود را نیز دارا می باشد.

محققان دانمارکی در آزمایشگاه CSIS در هفته‌ گذشته موفق به کشف یک پست در انجمن زیر‌زمینی شدند که حاوی پیوستی با کد این بدافزار بوده و پس از تحلیل و بررسی آن، اعلام داشتند که این کد مربوط به نسخه‌ اولیه این بدافزار در سال 2012 می‌باشد و در دسترس مجرمان سایبری قرار گرفته است.

در طی سال‌های اخیر، کد منبع بدافزار‌‌های زیادی در انجمن‌های زیرزمینی منتشر شده اند. در سال ۲۰۱۱ کد منبع بدافزار مشهور زئوس در انجمن‌های زیرزمینی انتشار یافت و باعث شد تا سایر مهاجمین با استفاده از کد آن و اعمال تغییرات، نسخه‌های جدید و خطرناک ‌تری را تولید کنند.

تازه ترین ها
۴۴
1404/11/18 - 16:06- آسیا

۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.