about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه لیست شرکت‌های خارجی ملزم به افتتاح نمایندگی در روسیه را منتشر کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ قانون «فعالیت اشخاص خارجی در شبکه اطلاعات و مخابرات «اینترنت» در قلمرو فدراسیون روسیه» که در 1 ژوئیه 2021 تصویب شد شرکت‌های اینترنتی خارجی با روزانه بیش از 500 هزار کاربر را ملزم کرده است دفاتر نمایندگی مجاز خود را در فدراسیون روسیه افتتاح کنند. 

فهرست این شرکت‌ها در وب‌سایت رسمی سازمان روسکام نادزور منتشر شده و شامل 13 شرکت خارجی با 22 منبع اطلاعاتی است. در این لیست شرکت‌های گوگل، اپل، فیس بوک، توییتر، تیک تاک، تلگرام، زوم، وایبر، دیسکورد، پینترست، اسپاتیفای، توییچ و لایک می (Likeme) قرارگرفته‌اند. 

علاوه بر الزامات افتتاح شعبه/ دفتر نمایندگی/ شخص حقوقی روس از 1 ژانویه 2022، قانون مسئولیت‌هایی را نیز برای اشخاص خارجی محول کرده است. ازجمله اینکه، آن‌ها بایستی در وب‌سایت خود یک فرم الکترونیک فید بک از کاربران روس داشته باشند، یک حساب شخصی در وب‌سایت روسکام نادزور برای تعامل با نهادهای دولتی ایجاد کنند و در منبع اطلاعاتی یک شمارشگر حضور کاربران نصب کنند.

لیست شمارشگرها نیز درسایت رسمی روسکام نادزور درج شده است. اشخاص خارجی همچنین موظف‌اند دسترسی به اطلاعاتی را که قوانین روسیه را نقض می‌کنند محدود سازند. 

قانون مورداشاره با بهره‌گیری از مجموعه‌ای از اقدامات شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی را وادار به رعایت قوانین روسیه می‌کند که ازجمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ممنوعیت انتشار تبلیغات در منبع اطلاعاتی، عملیات‌های پرداخت به نشانی آن، ممنوعیت نتایج جستجو، ممنوعیت جمع‌آوری و انتقال فرامرزی داده‌های شخصی کاربران روس‌، اطلاع‌رسانی به کاربران منابع اینترنتی در مورد نقض قوانین فدراسیون روسیه و محدودیت جزئی یا کامل دسترسی به منبع اطلاعاتی.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.