about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Attor

کارشناسان امنیتی بدافزاری به نام Attor شناسایی کرده‌اند که کاربران کشورهای اروپای شرقی را موردتهاجم قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی خانواده جدیدی از بدافزارها توسط کارشناسان شرکت امنیتی ESET در اروپای شرقی شناسایی‌شده است که Attor نام‌گرفته است. این بدافزار عمدتاً کاربران روس زبان را موردتهاجم قرار داده و از سال 2013 در بسیاری از حملات سایبری به کار گرفته‌شده است. کارشناسان آنتی‌ویروس می‌گویند Attor در عملیات جاسوسی هدفمند توسط گروه‌های حرفه‌ای جرائم سایبری مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

توسعه‌دهندگان Attor، آن را جهت حمله به برنامه‌ها و خدمات محبوب تلفن همراه در روسیه من‌جمله وی‌کی (VK)، بزرگ‌ترین شبکه‌ اجتماعی روسیه با ویژگی‌هایی مشابه فیس‌بوک، آدناکلاسنیکی (Odnoklassniki)، کیپ (Qip) و موتور جستجوی رمبلر (Rambler) و یاندکس (Yandex)، مشهورترین موتور جست‌وجوی روس زبانان سراسر جهان و میل‌دات‌رو (Mail.ru)، معروفترین سرویس ایمیل روس‌زبان‌ها و وب‌مانی (WebMoney)، سیستم پرداخت الکترونیکی، اختصاص داده‌اند. بیشترین قربانیان این بدافزار در کشورهای روسیه، اوکراین، اسلواکی، لیتوانی و ترکیه بوده‌ است.

Paragraphs
تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.