about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

گروه هکری «Ragnar Locker» اخیراً ادعا کردند که درپی حمله باج‌افزاری ماه اوت امسال به بیمارستان اسرائیلی معینی یشوعا، یک ترابایت داده سرقت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مهاجمان سایبری که به بیمارستان معینی یشوعا (Mayanei Hayeshua) در سرزمین‌های اشغالی در ماه اوت امسال حمله کردند، شروع به انتشار داده‌های حساسی کردند که در این نقض سایبری جمع‌آوری کرده بودند.

گروه هکری «Ragnar Locker» اوایل ماه اوت سال جاری به مرکز پزشکی معینی یشوعا در بنی باراک (Bnei Brak)، خارج از تل‌آویو، حمله کردند. هکرها در پست‌های اخیر خود در X، که قبلاً توییتر نام داشت، ادعا کرد که هیچ رمزگذاری را برای جلوگیری از خرابی تجهیزات یا ابزار ضروری اجرا نکرده، زیرا قربانی یک مرکز پزشکی بوده است.

با این حال، آنها توانسته‌اند یک ترابایت داده، شامل یک پایگاه داده کامل «SQL» و حجم زیادی از فایل های «.pst» با مکاتبات داخلی، بگیرند. مهاجمان گفتند که اولین دسته از فایل‌های سرقت شده از بیمارستان شامل بسیاری از اطلاعات شخصی، ایمیل‌های داخلی، امور مالی، کارت‌های پزشکی و داده‌های بسیار حساس‌تر را منتشر کرده‌اند.

گزارش‌های مربوط به ماه اوت امسال نشان می‌دهد که این حمله باج‌افزاری باعث از کار افتادن سیستم‌های کامپیوتری بیمارستان شد و بیمارستان قادر به پذیرش بیماران جدید در کلینیک‌های سرپایی و مراکز تصویربرداری نبود.

مهاجمان ادعا کردند که به لطف «آسیب‌پذیری‌های جدی»، توانسته‌اند داده‌ها را دانلود کنند و سعی کرده‌اند به بیمارستان در مورد آسیب‌پذیری‌های شبکه‌اش هشدار دهند.

بسیاری مراکز پزشکی از جمله مرکز بهداشت سنت مارگارت (St. Margaret) در ایلینویز و مرکز پزشکی هیلل یافه (Hillel Yaffe) در اراضی اشغالی، هر 2 در سال 2021، پیش از معینی یشوعا مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفته‌اند؛ وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده در ماه گذشته هشداری درباره باج‌افزار «Rhysida» صادر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.