about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

مقامات ارشد ارتش اسرائیل با هدف احداث مرکز عملیات سایبری جدید خود در جنوب فلسطین اشغالی، دو شرکت را برای اجرای پروژه انتخاب کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ارتش اسرائیل، با تصمیم انتقال مرکز عملیات سایبری خود به پارک فناوری شهر بئر شبع، دو شرکت ساخت و ساز بزرگ را برای ساخت و احداث کارگاه فناوری جدید خود در این شهر جنوبی انتخاب کرده است.

بر اساس برآورد های صورت گرفته، ارزش قرارداد های یاد شده و هزینه تاسیس این مرکز، مبلغی بالغ بر 1.96 میلیارد دلار خواهد بود.

بر اساس اعلامیه رسمی وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، ساخت این مرکز اواخر سال میلادی 2018 آغاز می شود. شرکت های شیکون و بنیوی (Shikun & Binui) و آفریقا-اسرائیل (Africa Israel)، ساخت و بهره برداری این مرکز را به مدت 25 سال بر عهده خواهند داشت. دو شرکت یاد شده پس از پیروزی در مناقصه برای اجرای این پروژه، انتخاب شدند.

ارتش اسرائیل، در نظر دارد که پس از اتمام ساخت مرکز یاد شده، با برنامه ریزی منسجم و مدون، هزاران سرباز متخصص در حوزه امنیت سایبری و فناوری های نوین را به این کارگاه، منتقل سازد. طبق پیش بینی های صورت گرفته، مساحت مرکز امنیت سایبری جدید ارتش اسرائیل، 18 هکتار خواهد بود که حدود 150 هزار متر مربع از این محیط، به فضای اداری و ساختمان ها تعلق دارد. به گفته مسئولان نظامی رژیم صهیونیستی، حدود 5 هزار نیروی سایبری در این مرکز خدمت خواهند کرد.

وزیر دفاع اسرائیل، طی مصاحبه ای در این مورد گفت:

این حرکت، بهره وری توانمندی های فناورانه ارتش اسرائیل را افزایش می دهد و سبب افزایش پروژه های مشترک ارتش و جامعه علمی می شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.