about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

انتخابات آمریکا بدون دخالت خارجی

مقامات امنیت سایبری آمریکا مدعی هستند در این دوره از انتخابات دخالت خارجی چشم‌گیری مشاهده نکرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با اتمام انتخابات، سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا مدعی شد، هیچ مدرکی که نشان دهد طرف‌های خارجی توانستند مانع رأی‌گیری آمریکایی‌ها یا تغییر آراء شوند وجود ندارد. این سازمان معتقد است با آمادگی خوب، همکاری بین سازمانی مطلوب و با یک رویکرد ملی مناسب به دفاع موفقیت‌آمیز انتخابات آمریکا در برابر مداخلات خارجی اعتبار بخشیده است.

مقامات ارشد این سازمان به‌طور موقت سطح نسبتاً پایین فعالیت‌های دشمنان علیه انتخابات آمریکا را به اقدامات بازدارنده خود نسبت داده و همچنین مدعی شدند عملیات شکار روبه‌جلو فرماندهی سایبری آمریکا نیز نقش مهمی در امنیت انتخابات ایفا کرده است. پائول ناکاسونی (Paul Nakasone) مدعی شد، پس‌ازآنکه کارزار ایمیل‌های تهدیدآمیز از تهران شروع به کارکرد، سازمان‌های تحت امر او برای مبارزه اقدامات ناشناسی انجام دادند. البته عملیات شکار روبه‌جلو در روسیه و چین نیز انجام شد.

فرماندهی سایبری آمریکا اذعان داشت از دو سال قبل اقدامات آفندی و پدافندی گسترده‌ای را علیه هکرهای روسیه، چین و ایران انجام داده است. این فرماندهی همچنین گروهی را به اروپا و آسیا اعزام کرد تا با رویکرد، روش و فرآیند اقدامات هکری آشنا شوند.

چارلز مور (Charles Moore) معاون وی نیز در توضیحاتی گفت:

ما می‌خواهیم هکرها را در فضای عملیاتی خود پیدا کنیم. ما به‌جای جاخالی دادن به نیزه‌ها، قصد داریم کمانداران را نابود کنیم.

طبق ادعای سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا که بخشی از وزارت امنیت ملی این کشور است، این سازمان برای امنیت رأی‌گیری یک برنامه بلندمدت داشته و برای مدتی بر این باور است که مشارکت عمومی از طریق رسانه و اینترنت نقش مهمی در امنیت سایبری دارد. این نهاد سایبری در روز انتخابات در زمینه ارائه مسائل به‌روز امنیت انتخابات و چشم‌انداز آگاهی موقعیتی 6 برنامه آنلاین برگزار کرد.

مقامات آمریکایی مدعی هستند خبر خوب در خصوص روز انتخابات این است که در این روز هیچ حادثه بزرگ امنیت سایبری رخ نداد. یکی از مقامات ارشد سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا در روز انتخابات گفت، ما به میانه راه رسیدیم زیرا فعالان سایبری خارجی با دروغ‌پراکنی قصد اعتبار زدایی از انتخابات را دارند و سازمان ما تا پایان روند انتخابات در حال آماده‌باش قرار دارد.

مسئولین این سازمان در انتها خاطرنشان کردند:

ما نسبت به هر اقدام خارجی که شمارش آراء و نتیجه نهایی را هدف قرار دهد یا مختل کند، هشیار خواهیم بود. در برابر تلاش‌های عوامل خارجی برای نفوذ مردم آمریکا آخرین خط دفاعی هستند و ما مردم را به صبر و شکیبایی در روزهای آینده توصیه می‌کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.