about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یکی از زیرمجموعه‌های گروه هکری انانیموس مدعی است به سیستم نرم‌افزاری بانک مرکزی روسیه نفوذ کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ جنگ بین اوکراین و روسیه همچنان ادامه دارد و باعث تلفات جانی در هر دو طرف و واردکردن خسارات ساختاری عظیمی شده است. انانیموس، یک گروه هکری غیرمتمرکز بین‌المللی و فعال است که پس از حمله روسیه به اوکراین، جنگ سایبری را علیه کرملین به راه انداخت. این گروه با وفادار ماندن به وعده خود مبنی بر اینکه فعالیت‌های خود را تا پایان جنگ متوقف نخواهد کرد، حمله دیگری را به روسیه انجام داد.

این گروه این بار خشم خود را متوجه بانک مرکزی فدراسیون روسیه (CBR) کرد و موفق شد دوباره به درون بانک مرکزی روسیه نفوذ کند.

بانک مرکزی روسیه که مسئولیت اصلی آن حفاظت از ثبات پول ملی روسیه است، این آسیب سایبری را به لطف گروه روت کیت سک (Rootkit_sec) متحمل شده است. برخلاف حملات قبلی، این نفوذ عامل گروه انانیموس به آن‌ها اجازه داد تا کنترل «سیستم نرم‌افزاری روسی» مورد استفاده در بانک مرکزی روسیه را به دست گیرند.

این گروه علاوه بر کنترل سیستم بانک مرکزی روسیه، برخی از اطلاعات مربوط به این بانک را نیز افشا کرد. این اولین بار نیست که انانیموس حمله‌ای را علیه بانک مرکزی روسیه انجام می‌دهد. در حمله قبلی به بانک مرکزی روسیه که در 24 مارس رخ داد گروه انانیموس مدعی شده بود 28 گیگابایت یا حدود 35000 فایل متعلق به این بانک را فاش کردند.

پس از اعلام جنگ ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در اواخر فوریه در اوکراین، انانیموس ابتکار OPRussia را آغاز کرد. از آن زمان، این گروه هکری به‌طور بی‌امان به وب‌سایت‌ها و دارایی‌های سایبری روسیه حمله کرده است.

ابتکار OPrussia گروه انانیموس بیش از 12 میلیون فایل و ایمیل سازمان‌های دولتی، مشاغل و سایر وب‌سایت‌ها در روسیه را فاش کرده است. این جنبش به پیشروی خود ادامه می‌دهد و به اوکراین اطمینان داده تنها زمانی متوقف خواهد شد که کرملین به جنگ خود علیه این کشور پایان دهد.

بانک مرکزی فدراسیون روسیه حمله سایبری ماه مارس را تأیید نکرد و هنوز هم درباره این رویداد جدید واکنشی نشان نداده است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.