about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

امکان صحبت با تلویزیون‌

 به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یکی از اشکالات برنامه‌های دستیار صوتی گوگل مانند Google Now و Assistantآن است که کاربران باید قبل از هر فرمان عبارت OK Google, را بیان کنند. اما حالا از این مشکل تا حدی کاسته شده است.

 این مشکل در نسخه‌ای از Google Assistantt که برای آندروید تی وی عرضه‌شده برطرف شده و با نصب آن بر روی ست تاپ باکس‌ها و به‌شرط استفاده از نسخه 6 آندروید تی وی و نسخه‌های بالاتر دیگر کاربران قبل از صدور هر دستور نباید عبارت OK Google را ذکر کنند.

البته این به‌شرطی است که کاربران بعد از  بیان یک جمله سؤالی به فاصله کوتاهی صحبت در مورد آن را ادامه دهند و حرف زدن را متوقف نکنند.

گوگل در ماه‌های اخیر تلاش برای ارتقای خدمات دستور صوتی را از طریق خدمات مختلف خود افزایش داده و این خدمات را با برخی سرویس‌های چندرسانه‌ای و ویدئویی مانند نتفلیکس سازگارتر نموده است.

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.