about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

امکان خرید بی ام و با بیت کوین فراهم شد

به تازگی یک نمایندگی فروش محصولات بی‌ام‌و در بریتانیا امکان دریافت بیت کوین به جای پول رایج را برای فروش خودروها فراهم کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بالاخره پای ارزهای رمزنگاری شده به دنیای خودروها باز شد. اخیرا نمایندگی بی‌ام‌و استفان جیمز در شهرهای لندن و کنت بریتانیا اعلام کرده است که از این پس مشتریان می‌توانند با پرداخت بیت کوین خودروی مورد علاقه‌ی خود را خریداری کنند. این خبر روز چهاردهم تیر سال جاری در قالب یک توئیت منتشر شده است. بر اساس این توئیت، این نمایندگی از پلتفرم بیت‌پی (BitPay) برای پرداخت‌های بیت کوینی استفاده می‌کند. بیت‌پی یک پلتفرم جهانی است که امکان خریدهای جزئی، پرداخت صورت‌حساب‌ها و تجارت الکترونیک را از طریق بیت‌کوین فراهم می‌کند.

با نفوذ هر چه بیش‌تر ارزهای مجازی در بازار، هر روز شرکت‌های بیش‌تری بیت کوین را به عنوان معروف‌ترین ارز رمزنگاری شده، برای انجام مبادلات مالی می‌پذیرند. به این ترتیب عجیب نیست که حالا پای ارزهای رمزنگاری شده به دنیای خودروها باز شده باشد. نباید فراموش کرد که در اواخر سال ۲۰۱۷ میلادی ارزش بیت کوین با رشد چشم‌گیر مواجه شد و عده‌ای از افراد عادی که در این ارز رمزنگاری شده سرمایه‌گذاری کرده بودند، ثروتی هنگفت به دست آوردند.

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.