about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری و Hacktivism در آمریکای لاتین

با توجه به مطالعه ای که در ارتباط با جرایم رایانه ای و اینترنتی در آمریکای لاتین و کارائیب صورت گرفته، مشخص شده است که به تنهایی حملات فیشینگ نزدیک به 2500 بانک را تحت تاثیر قرار داده و ضرری معادل 93 میلیارد دلار را به مراکز مالی و بانکی وارد کرده است. اما همه جرایم اینترنتی با انگیزه اقتصادی انجام نشده اند. Hacktivism نیز که یک اصطلاح ترکیبی از هک و فعالیت های سیاسی است، در سال های اخیر به امری بسیار محبوب در میان هکرها تبدیل شده است.

جرایم سایبری در حوزه اقتصادی تبدیل به یک مسئله جدی برای بسیاری از دولت های آمریکای لاتین شده است. از آنجا که استفاده از اینترنت و تلفن های هوشمند در امریکا لاتین نسبت به هر جای دیگری بیشتر در حال رشد می باشد، خطراتی که شهروندان این منطقه را تهدید می کند در حال حاضر بسیار بیشتر می باشند.

آمریکای لاتین کاربران مشتاق زیادی را در رسانه های اجتماعی دارا می باشد که همین موضوع می تواند بسیاری از تهدیدات مطرح را به دنبال داشته باشد. شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر می توانند جهت راه اندازی تجمعات غیر قانونی، خرید و انتقال تروجان، حملات فیشینگ و انتشار بد افزار های مخرب مورد استفاده قرار گیرند. برای مبارزه با افزایش این روند، بسیاری از کشورها در مرکز و جنوب امریکای لاتین، قوانین جرایم اینترنتی و سیستم های دفاع سایبری را ایجاد کرده اند. کشورهایی همچون آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پاناما، پرو و ونزوئلا در این مورد پیشگام می باشند.

امریکا لاتین درصدد آنست تا حرکت های رو به جلویی را برای همگام سازی شبکه های اطلاعاتی خود، استراتژی های امنیتی، مجازات مجرمان سایبری، و پروتکل های قانونی انجام دهد. همچنین مقامات امنیتی کشورهای مذکور در تلاشند تا به طور موثر نقاط ضعف امنیتی در سیستم هایی که در حال حاضر به راحتی به مجرمان اینترنتی اجازه سوء استفاده را می دهد به حداقل برسانند.

 

 

 

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.