about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری و Hacktivism در آمریکای لاتین

با توجه به مطالعه ای که در ارتباط با جرایم رایانه ای و اینترنتی در آمریکای لاتین و کارائیب صورت گرفته، مشخص شده است که به تنهایی حملات فیشینگ نزدیک به 2500 بانک را تحت تاثیر قرار داده و ضرری معادل 93 میلیارد دلار را به مراکز مالی و بانکی وارد کرده است. اما همه جرایم اینترنتی با انگیزه اقتصادی انجام نشده اند. Hacktivism نیز که یک اصطلاح ترکیبی از هک و فعالیت های سیاسی است، در سال های اخیر به امری بسیار محبوب در میان هکرها تبدیل شده است.

جرایم سایبری در حوزه اقتصادی تبدیل به یک مسئله جدی برای بسیاری از دولت های آمریکای لاتین شده است. از آنجا که استفاده از اینترنت و تلفن های هوشمند در امریکا لاتین نسبت به هر جای دیگری بیشتر در حال رشد می باشد، خطراتی که شهروندان این منطقه را تهدید می کند در حال حاضر بسیار بیشتر می باشند.

آمریکای لاتین کاربران مشتاق زیادی را در رسانه های اجتماعی دارا می باشد که همین موضوع می تواند بسیاری از تهدیدات مطرح را به دنبال داشته باشد. شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر می توانند جهت راه اندازی تجمعات غیر قانونی، خرید و انتقال تروجان، حملات فیشینگ و انتشار بد افزار های مخرب مورد استفاده قرار گیرند. برای مبارزه با افزایش این روند، بسیاری از کشورها در مرکز و جنوب امریکای لاتین، قوانین جرایم اینترنتی و سیستم های دفاع سایبری را ایجاد کرده اند. کشورهایی همچون آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پاناما، پرو و ونزوئلا در این مورد پیشگام می باشند.

امریکا لاتین درصدد آنست تا حرکت های رو به جلویی را برای همگام سازی شبکه های اطلاعاتی خود، استراتژی های امنیتی، مجازات مجرمان سایبری، و پروتکل های قانونی انجام دهد. همچنین مقامات امنیتی کشورهای مذکور در تلاشند تا به طور موثر نقاط ضعف امنیتی در سیستم هایی که در حال حاضر به راحتی به مجرمان اینترنتی اجازه سوء استفاده را می دهد به حداقل برسانند.

 

 

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.