about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری در سیطره خارجی‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ عضو شورای عالی فضای مجازی رسول جلیلی افزود: این اقدام می‌تواند درس عبرتی باشد برای دیگر سازمان‌ها تا مسئله امنیت فضای سایبری‌شان را جدی‌تر بگیرند.

وی گفت: در دو هفته اخیر برخی سایت‌های کشور هدف حملات ساده‌ای قرار گرفتند که عمق نداشت و تنها ظاهر برخی سایت‌ها دچار تغییر شد و هیچ‌گونه دسترسی به اطلاعاتی صورت نگرفت.

جلیلی ادامه داد: اگرچه اتفاق خاصی نیفتاد اما همین میزان موفقیت برای یک هکر داخلی یا خارجی در هک کردن سایت‌های سازمان‌های ما نقطه‌ضعف است.

وی بابیان اینکه هفتاد تا هشتاد درصد هزینه‌ای که در بخش‌های دولتی و شبه‌دولتی برای امنیت فضای سایبری آن‌ها صورت می‌گیرد به جیب خارجی‌ها می‌رود، افزود: باید با استفاده از متخصصان توانمند داخلی صنعت امنیت سایبری کشورمان را تقویت کنیم.

جلیلی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه زیرساخت کشور که اعتبارات قابل‌توجهی برای فضای سایبری در اختیاردارند باید بخشی از این اعتبارات را برای تقویت صنعت امنیت سایبری سازمان‌ها و دستگاه‌های کشور هزینه کنند.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور افزود: باوجوداینکه در حوزه سایبری از متخصصان زیادی برخوردار هستیم اما در زمینه تولیدات علمی رقابتی در امنیت فضای مجازی ضعف داریم.

وی افزود: حملات دو هفته اخیر به سامانه‌های سایبری کشورمان نقطه شروعی است که از طرف کوچک‌ها صورت گرفت اما باید بدانیم که بزرگ‌ترهای دنیا هم با ما کاردارند و برای مقابله با آن‌ها راهی جز تقویت اقتدارگرایانه در این حوزه نداریم.

جلیلی تصریح کرد: امنیت فضای مجازی کشور در وهله اول داده‌هاست که باید آن‌ها را ازنظر محرمانگی و عدم‌تغییر حفظ کنیم.

وی گفت: امضای رقمی در کشور باید اجرایی شود و همچنین لازم است تلاش کنیم تا از کشف شدن رمزهایمان مصون باشیم.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان سایبری هم در این برنامه گفت: بیشتر نهادهای متولی فضای سایبری کشور در خواب غفلت‌اند و تنها سازمان پدافند غیرعامل است که هوشیار است و هشدار می‌دهد.

علی قدیری افزود: حملات دو هفته اخیر نشان داد که فضای سایبری کشور آسیب‌پذیر است و کتمان این آسیب‌پذیری کمکی به ما نمی‌کند.

وی گفت: مسئولان امر نباید در این زمینه همچنان در خواب باشند و باید گذشته را جبران کنند تا فضای سایبری کشورمان ایمن شود.

قدیری محدود شدن متخصصان داخلی را یکی از اشکالات موجود در تأمین امنیت فضای سایبری کشور خواند و افزود: با یک بازنگری جدی در قانون می‌شود از توان متخصصان داخلی که نیت خیرخواهانه در ورود به سامانه‌های دولتی دارند بهره برد.

وی تصریح کرد: نیازمند یک خانه‌تکانی اساسی در حوزه امنیت سایبری هستیم.

معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در حمله سایبری اخیر تنها وب‌سایت اخبار روابط عمومی این مرکز موردحمله قرار گرفت و صفحه اول آن هک شد.

حسین تهرانی افزود: در این حمله سطحی هیچ تعرضی به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مرکز آمار ایران صورت نگرفت.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.