about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بر اساس جدیدترین توافق دولت‌های سنگاپور و اندونزی، این دو کشور، به تبادل اطلاعات و دانش امنیت سایبری خود، با یکدیگر، خواهند پرداخت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جاکارتا و سنگاپور، در جدیدترین توافق امنیتی خود، اطلاعات، دانش و فناوری امنیت سایبری خود را با یکدیگر، به اشتراک می‌گذارند. این طرح با هدف افزایش توان دفاع سایبری طرفین، اجرا خواهد شد.


ویرانتو (Wiranto)، وزیر امور سیاسی، حقوقی و امنیتی اندونزی، در راستای اجرای این طرح و پس از دیدار با معاون نخست‌وزیر سنگاپور، تئو چی هیان (Teo Chee Hean)، در جاکارتا، گفت: «دو کشور در شرایط دیپلماتیک مثبتی نسبت به یکدیگر قرار دارند. یکی از راه‌های قوام بخشیدن بیش‌ازپیش به رابطه‌ی دو کشور، ارائه و همرسانی اطلاعات کامل و گسترده، در مورد مبارزه با تروریسم و مشکلات مربوط به امنیت سایبری است.»


وی در ادامه افزود که تبادل اطلاعات مربوط به مسائل سایبری، همزمان با افتتاح سازمان ملی رمزنگاری اندونزی (BSSN) مزیتی بزرگ برای این کشور، به شمار می‌رود.


با این تفاسیر، وی از برنامه‌ریزی‌های خود برای سفر به سنگاپور و مطرح ساختن برخی مشکلات دولت اندونزی در حوزه‌ی فضای مجازی، خبر داد. بر اساس آمارهای منتشرشده، سنگاپور، در میان 195 کشور برخوردار از فناوری‌های سایبری، تنها کشوری است که استانداردهای امنیت سایبری‌اش در سطح قابل قبولی قرار دارد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.