about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه جنجالی کنگره آمریکا را امضا کرد که به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی اجازه می‌دهد اطلاعات خصوصی کاربران را به دیگران بفروشند.

در روزهای گذشته کنگره آمریکا با حمایت اکثریت جمهوری‌خواه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و همین‌طور مؤسسات خدمات بی‌سیم امکان می‌دهد تا بدون کسب اجازه از مشتریان خود و حتی بدون اطلاع دادن به آن‌ها اطلاعات حساس شخصی آنان مانند سوابق وبگردی این افراد و برنامه‌ها و app های مورداستفاده آن‌ها و حتی موقعیت مکانی آن‌ها را فاش کرده و این اطلاعات خصوصی را در اختیار مجموعه‌های ثالث مانند شرکت‌های تبلیغاتی قرار دهند.
بر اساس قوانین مصوب در دولت اوباما شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی حق نداشتند بدون اطلاع مشتریان داده‌های خصوصی مربوط به آن‌ها را افشا کنند. این قانون افشای اطلاعات خصوصی را برای شرکت‌های اینترنتی مانند گوگل و فیس‌بوک مجاز ندانسته است، اما به نظر می‌رسد اولین گام در جهت پایان دادن به حفظ حریم شخصی کاربران اینترنت در آمریکا باشد.
این اقدام ترامپ با موجی از مخالفت‌ها در شبکه‌های اجتماعی و در میان سازمان‌های مدنی مدافع حریم شخصی مواجه شده، اما به نظر می‌رسد ترامپ و کنگره آمریکا برای این موضوع اهمیتی قائل نیستند. شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی نیز که باخشم مردم مواجه شده‌اند با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای وعده داده‌اند که کماکان به حریم شخصی کاربران احترام می‌گذارند و اطلاعات خصوصی آن‌ها را به فروش نمی‌رسانند.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.