about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت اسرائیلی البیت، از امضای توافق‌نامه جدید سازنده هواپیماهای بدون سرنشین در رومانی با شرکت انگلیسی «U-TacS» خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Aerostar»، تولید کننده تجهیزات هواپیمایی رومانیایی توافق‌نامه همکاری با شرکت انگلیسی «U-TacS» برای ساخت هواپیماهای بدون سرنشین «Watchkeeper X» در رومانی امضا کرد. این شرکت انگلیسی سرمایه‌گذاری مشترکی بین سیستم‌های البیت (Elbit Systems) و «Thales» برای تولید هواپیماهای بدون سرنشین در بریتانیا است و کارخانه ویژه قبلاً تأسیس شده برای تولید پهپادها در شهر لستر است. به گفته کارشناسان، این توافق‌نامه ظاهراً ایجاد زمینه برای پیشنهاد مناقصه بالقوه در رومانی با هدف تهیه هواپیما است.

وب‌سایت «Janes» گزارش داد که یک پست در شبکه اجتماعی از سوی لوسیان دَنیل استانسیو ویزیتیو (Lucian Daniel Stanciu Viziteu)، شهردار شهر باکاو در رومانی، از یک نمونه هواپیمای بدون سرنشین Watchkeeper X در مراسم امضای توافق‌نامه که به‌وسیله این شرکت رومانیایی و شرکت انگلیسی برگزار شد، رونمایی کرد. این پهپاد، که در سال 2015 به‌وسیله شرکت تالس معرفی شد، یک پهپاد بزرگ با باگیری محموله دوتایی است که امکان نصب تجهیزات مختلفی مانند دوربین‌ها، رادار و تجهیزات نظارت الکترونیکی را فراهم می‌کند.

Janes نوشت که به عنوان مثال، هواپیمای کنترل از راه دور می‌تواند به یک دوربین ناوبری روزانه / شبانه، سنسورهای نوری مانند تجهیزات الکترواپتیکی و مادون قرمز، رادار نظارتی زمینی و دریایی، سیستم‌های اطلاعاتی ارتباطی (CommINT) و اقدامات پشتیبانی الکترونیکی رمزنگاری شده مجهز شود.

هنوز هیچ توضیحی از طرف شرکت انگلیسی U-TacS در مورد این گزارش ارائه نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.