about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

3 توافق‌نامه شامل امنیت سایبری، دیجیتال و اقتصاد سبز در سنگاپور امضا شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ همزمان با سفر رسمی داتوک سری انور ابراهیم (Datuk Seri Anwar Ibrahim)، نخست وزیر مالزی به سنگاپور، 3 توافق‌نامه بین پوتراجایا و سنگاپور امضا شد که جنبه‌های امنیت سایبری، اقتصاد سبز و دیجیتال را پوشش می‌دهد.

انور ابراهیم در رأس هیئت مالزیایی به سنگاپور با همتای خود لی هسین لونگ (Lee Hsien Loong) در ایستانا دیدار کرد.

انور گفت که 2 چارچوب همکاری در اقتصاد دیجیتال و اقتصاد سبز از سوی داتوک سری زفرول تنگکو عبدالعزیز (Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz)، وزیر تجارت و صنعت بین‌المللی و همتای وی گان کیم یونگ (Gan Kim Yong) به نمایندگی از سنگاپور امضا شد.

وی 30 ژانویه امسال با انتشار پستی در صفحه رسمی توییتر خود نوشت :

«در عین حال، فهمی فاضل (Fahmi Fadzil)، وزیر ارتباطات و دیجیتال، به نمایندگی از مالزی، یادداشت تفاهمی را برای ارتقای همکاری از جنبه‌های داده، امنیت سایبری و اقتصاد دیجیتال امضا کرد. آنها با این دیدار توانستند با یکدیگر همکاری سازنده‌ای داشته باشند و یک موقعیت برد-برد با منافع قابل توجه برای مردم و حوزه‌های تجاری 2 کشور ایجاد کنند.»

این اولین سفر رسمی انور به سنگاپور پس از تصدی پست نخست وزیری است.

او خاطرنشان کرد :

«من همچنین از سوی نخست وزیر لی مورد تجلیل قرار گرفتم. این دیدار فرصتی برای بررسی اشکال همکاری با هدف بهبود بیشتر روابط 2جانبه مالزی و سنگاپور فراهم کرد. ما همچنین فرصتی داشتیم تا در مورد موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه 2جانبه گفتگو کنیم.»

پیش از این، تنگکو ظفرول گفته بود که مذاکرات با سنگاپور در مورد تفاهم‌نامه همکاری (MOC) در تجارت دیجیتال و اقتصاد سبز از سال گذشته آغاز و به کابینه ارائه شده و کابینه موافقت خود را برای نهایی شدن آن به زودی اعلام کرده است.

2 کشور یک یادداشت تفاهم در زمینه اقتصاد دیجیتال و سبز امضا کردند، که این اولین مورد برای پوتراجایا به دلیل پتانسیل رشد در هر 2 بخش بود. توافق‌نامه پیروی از چارچوب همکاری است که از سوی هر 2 طرف در ماه اوت 2022 نهایی شد.

چارچوبی برای همکاری در اقتصاد دیجیتال، همکاری‌های تقویت شده را در زمینه‌هایی مانند تسهیل تجارت، هویت دیجیتال، استانداردها، ترویج سرمایه‌گذاری، تسهیل دیجیتالی‌سازی و همچنین دیجیتالی کردن شرکت‌های خرد، کوچک و متوسط تسهیل می‌کند.

کارشناسان معتقدند که این همکاری فرصت‌های گسترده‌تری را برای کسب‌وکارها، کارگران و مردم در هر 2 کشور باز خواهد کرد.

از جنبه اقتصاد سبز، 2 کشور همکاری‌های خود را برای کربن‌زدایی صنایع تقویت می‌کنند و به کسب‌وکارها و کارگران اجازه می‌دهند از فرصت‌های موجود استفاده کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.