about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت اسرائیلی اولین قرارداد با امارات را برای کمک به غول مخابراتی در مقابله با تهدیدات سایبری امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های سایبرینت (Cyberint Technologies)، یک شرکت مستقر در اراضی اشغالی و متخصص در زمینه اطلاعات سایبری، اعلام کرد که با شرکت مخابراتی مستقر در امارات متحده عربی «etisalat» برای محافظت از زیرساخت‌های خود در برابر مجرمان سایبری توافق‌نامه‌ای امضا کرد.

سایبرینت که در سال 2010 به‌وسیله ایتای یانوفسکی (Itay Yanovski) و راز آلون (Raz Alon) تأسیس شد، بر ردیابی مهاجمان سایبری و عوامل تهدید تمرکز و آنها را افشا می‌کند و به نهادهای عمومی و خصوصی درخصوص حملات سایبری هشدار می‌دهد.

به عنوان بخشی از توافق 3 ساله که چندین میلیون شِکِل تخمین زده شد، etisalat by e& که با نام «e&» نیز شناخته می‌شود، پلتفرم مدیریت سطح حمله و اطلاعات بیدرنگ سایبرینت را برای محافظت از زیرساخت خود در برابر تهدیدات سایبری نوظهور مانند باج‌افزارها، اعتبارنامه‌های فاش شده و کلاهبرداری مستقر خواهد کرد؛ و به شرکت مخابراتی کمک می‌کند تا قبل از وقوع حملات یا کمپین‌های هدفمند، گام‌های پیشگیرانه‌ای بردارد.

یوچای کورِم (Yochai Corem)، مدیر عامل سایبرینت، گفت :

«هیچ شرکتی نمی‌خواهد منتظر بماند تا اطلاعاتش به خطر بیفتد یا خدماتش تحت تأثیر قرار گیرد تا علیه مجرمان سایبری اقدامی انجام دهد، با این حال بسیاری از شرکت‌ها آسیب‌پذیر هستند. توافق ما با e& نشان می‌دهد که شرکت‌های آینده‌نگر، به‌ویژه آنهایی که در حوزه‌های عمودی حیاتی مانند مخابرات هستند، در حال انجام اقداماتی هستند و مجرمان سایبری را تغییر می‌دهند.»

Cyberint مدعی شد که پلتفرم حفاظت از ریسک دیجیتال آرگوس (Argos)، اطلاعات تهدید در زمان واقعی را از طریق تجزیه و تحلیل مداوم صدها میلیون نقطه داده و نظارت مستمر از قرار گرفتن در معرض خطر خارجی فراهم می‌کند. این پلتفرم مجرمان سایبری را در تاریک و عمیق وب، انجمن‌های مجرمانه، مکان‌های بازار، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، پیام‌رسانی فوری، مخازن اشتراک‌گذاری فایل و موارد دیگر ردیابی می‌کند تا از کسب‌وکارها در برابر تهدیدهایی مانند کلاهبرداری، فیشینگ، بدافزار، نشت داده‌ها، آسیب‌پذیری‌ها، نام تجاری و خطرات رسانه‌های اجتماعی محافظت کند.

etisalat by e&، که قبلاً با نام «Etisalat Group» شناخته می‌شد، در ابوظبی، ستون مخابراتی این گروه است که بیش از 4 دهه پیش در امارات متحده عربی به عنوان اولین ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی کشور تأسیس شد. گروه بلو چیپ (blue-chip) دارای 155.4 میلیون مشترک در 16 کشور در سراسر خاورمیانه، آسیا و آفریقا، از جمله مشترکین تلفن همراه، تلویزیون و اینترنت و همچنین صدها هزار کسب و کار است که از خدمات دیجیتال، ابری و ارتباطی آنها استفاده می‌کنند.

شرکت اسرائیلی در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«این معامله زمانی انجام می‌شود که تهدیدات سایبری برای صنعت مخابرات به دلیل عواملی مانند فناوری قدیمی، سطوح حمله بزرگ و اطلاعات ارزشمندی که آنها مدیریت می‌کنند، به سرعت در حال افزایش است. علاوه بر این، حملات پرمخاطب که منجر به سرقت داده‌های شخصی حساس می‌شود، بیشتر بر خطراتی که صنعت با آن مواجه است، تأکید دارد.»

ایمن الشحی (Ayman A AlShehi)، معاون ارشد امنیت سایبری e&، معامله با شریک امنیت سایبری Cyberint را «یک معامله حیاتی» توصیف کرد.

او گفت :

«با استفاده از روش‌های تشخیص پیشرفته، هدف ما این است که از تهدیدات در حال ظهور جلوتر بمانیم و سیستم‌ها و داده‌های خود را ایمن نگه داریم.»

سایبرینت مستقر در تل‌آویو آخرین بار 40 میلیون دلار در دور سوم سرمایه‌گذاری در ماه ژوئن امسال به رهبری «StageOne Late Stage Arm»، که به‌وسیله «Clal Insurance»، مِنورا (Menora) و بانک هاپوآلیم (Bank Hapoalim)، « Neva SGR»، بخشی از گروه «Intesa Sanpaolo» و «Viola Growth» حمایت می‌شود، جمع‌آوری کرد.

این شراکت پس از آن صورت گرفت که امارات و اسرائیل در سال 2020 به عنوان بخشی از توافق‌نامه صلح ابراهیم مورد حمایت آمریکا، توافق‌نامه عادی‌سازی را امضا و ادعا کردند که راه برای شرکت‌ها در ایجاد آشکار روابط همکاری که قبلاً وجود داشت اما به دلیل حساسیت‌های سیاسی مخفی نگه داشته شده بود، هموار شده است. در آوریل سال گذشته، رژیم صهیونیستی و امارات توافق‌نامه تجارت آزاد امضا کردند.

در ماه دسامبر گذشته، رؤسای آژانس‌های سایبری مراکش، بحرین، امارات متحده عربی و اسرائیل برای اولین بار در بحرین گرد هم آمدند تا در مورد ایجاد یک پلتفرم دفاع سایبری مشترک برای اشتراک‌گذاری و انجام تحقیقات منطقه‌ای در میان افزایش تهدیدات هکرهای ایرانی بحث کنند. گابی پورتنوی (Gabi Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل، طرح ابتکاری رژیم غاصب را برای ایجاد یک گنبد سایبری ملی با هدف تقویت دفاع سایبری کل اقتصاد ارائه کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/16 - 09:23- اروپا

مشارکت سوئد و استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

آژانس همکاری توسعه بین‌المللی سوئد و مرکز توسعه بین‌المللی استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین با یکدیگر همکاری کردند.

حمله
1404/04/16 - 09:06- جنگ سایبری

حمله دو گروه هکری جدید روسی علیه اوکراین

دو گروه هکری جدید طرفدار روسیه، اوکراین را هدف قرار دادند و افراد داخلی را جذب کردند.

سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.