about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دولت آمریکا در سال ۲۰۱۶ علیه هفت ایرانی به اتهام مختل کردن شبکه کامپیوتری ده‌ها بانک آمریکایی و تلاش برای بستن یک سد در نیویورک اعلام جرم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقام‌های آمریکایی روز گذشته مدعی شدند  هکرهای ایران زمینه سازی لازم را برای حملات سایبری گسترده به زیر ساخت‌ها آمریکا و اروپا و همچنین شرکت‌های خصوصی فراهم کرده‌اند. آنها همچنین تاکید کردند، آمریکا هشدارهای امنیتی ضروری را برای مقابله با چنین حملاتی به هم پیمانان خود داده است.

مقام های آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود طی ادعایی به «NBC News» گفتند به رغم این که هکرهای ایرانی آماده استفاده از سلاح‌های سایبری خود هستند، اما هیچ نشانه‌ای از احتمال حمله فوری آنها در دست نیست.

دن کوتز (Dan Coats) مدیر اطلاعات ملی آمریکا، و راد روزنستاین (Rod Rosenstein) معاون دادستان کل ایالات متحده، در نشست امنیتی آسپن در کلرادو روز گذشته نسبت به تهدیدهای سایبری روسیه، چین، ایران و کره شمالی هشدار دادند.

به گزارش رویترز، دن کوتز با مقایسه تهدید سایبری روسیه،چین، ایران و کره تاکید کرد که از میان این چهار کشور، روسیه مهمترین و فعالترین تهدید سایبری است.

مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا در همین زمینه هفته گذشته نیز گفته بود، چهار کشور ایران، روسیه، چین و کره شمالی «هر روز» به حمله سایبری به شبکه‌های کامپیوتری دولتی و ایالتی و محلی آمریکا دست می‌زنند. وی به کمپانی‌ها و دانشگاه‌های آمریکایی نیز به عنوان دیگر اهداف این حملات اشاره کرد.کریستین نیلسن، وزیر امنیت داخلی آمریکا نیز پیش تر مدعی شده بود احتمال حمله سایبری هکرهای ایرانی در پی خروج آمریکا از برجام وجود داشته است.
وی با این حال تاکید کرده بود که آمریکا آماده مقابله با چنین حملاتی است.

در همین حال، علیرضا میر یوسفی، رایزن مطبوعاتی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد روز جمعه گفته است: ایران هیچ قصدی برای درگیر شدن در یک جنگ سایبری با آمریکا را ندارد، بلکه به احتمال زیاد این آمریکا است که به دنبال سوء ظن حمله است، تا دلیلی برای حمله سایبری به ایران داشته باشد.

علیرضا میر یوسفی تصریح کرده است که فعالیتهای سایبری ایران جنبه دفاعی دارند و محافظت از کشور ضروری هستند.

دولت آمریکا سال‌هاست که فعالیت سایبری هکرهایی را که به ادعای آنها با ایران مرتبط هستند را زیر نظر دارد و در مواردی برخی از آنها را تحریم کرده یا تحت تعقیب قضایی قرار داده است.از جمله در فروردین‌ماه سال جاری، وزارت خزانه‌داری آمریکا یک موسسه و ده ایرانی را به اتهام هک کردن صدها دانشگاه آمریکایی و بین‌المللی تحریم کرد.این نهاد و ۱۰ ایرانی به هک بیش از ۳۱ ترابایت اطلاعات دانشگاهی از ۱۴۴ دانشگاه آمریکایی و ۱۷۶ دانشگاه بین‌المللی در ۲۱ کشور متهم هستند.

پیش از این اندیشکده کارنگی درآمریکا در گزارشی مدعی شده بود که نهادهای امنیتی در ایران، به طور فزاینده‌ای در زمینه جاسوسی سایبر و حملات تخریبی ورزیده شده‌اند و دامنه اقدامات آنها از مخالفان حکومت ایران در داخل و خارج از کشور، و نهادهای مدنی در ایران، تا سازمان‌های دولتی، دفاعی، تجاری و دیپلماتیک در آمریکا، اسرائیل، آلمان و عربستان سعودی را در بر می‌گیرد.

دولت باراک اوباما نیز در سال ۲۰۱۶ علیه هفت ایرانی به اتهام مختل کردن شبکه کامپیوتری ده‌ها بانک آمریکایی و تلاش برای بستن یک سد در نیویورک اعلام جرم کرد.
 

تازه ترین ها
اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

درخواست
1404/07/16 - 12:00- آسیب پذیری

درخواست اقدام فوری اف‌بی‌آی و بریتانیا برای رفع آسیب‌پذیری اوراکل

شرکت اوراکل آخر هفته گذشته هشدار امنیتی تازه‌ای صادر کرد و از مشتریان خود خواست تا آسیب‌پذیری خطرناکی را که هم‌اکنون توسط مجرمان سایبری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، هرچه سریع‌تر برطرف کنند.

مسدودسازی
1404/07/16 - 11:50- اروپا

مسدودسازی اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی در روسیه

روسیه گامی تازه برای مسدودسازی موقت اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی برداشته است؛ اقدامی که در ظاهر با هدف امنیت ملی و مقابله با پهپادها انجام می‌شود، اما در واقع بخشی از تلاش گسترده‌تر این کشور برای افزایش کنترل بر ارتباطات محسوب می‌شود.