about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

الکساندر در بهار 2014 بازنشسته می‌شود

ژنرال کیت الکساندر در بهار سال 2014 از مواضع خود به عنوان مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) و رئیس فرماندهی سایبری ایالات متحده آمریکا کناره گیری می‌کند

ژنرال کیت الکساندر در بهار سال 2014 از مواضع خود به عنوان مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) و رئیس فرماندهی سایبری ایالات متحده آمریکا کناره گیری می‌کند، که این امر می‌تواند به دولت اوباما شانس دوباره ای برای ایجاد چهره‌ی جدیدی از ارتباط‌های جاسوسی بدهد.
ژنرال کیت الکساندر در سال 2005 مدیر NSA شد و در موقعیت بعدی عنوان رئیس فرماندهی سایبری ایالات متحده را در سال 2010 به عهده گرفت . در آن زمان NSA به صورت آشکار در رسانه‌ها و در مورد برنامه‌های نظارت داخلی و خارجی حضور داشت و از طریق انتشار اسناد طبقه بندی شده آژانس توسط پیمانکار سابق NSA ادوارد اسنودن این مشکلات فراگیر شد.
نامزد جایگزینی رئیس NSA معاون دریاسالار مایکل راجرز خواهد بود که در حال حاضر به عنوان فرمانده ناوگان 10TH نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا و فرماندهی سایبری ناوگان ایالات متحده آمریکا حضور دارد که در Fort Meade در نزدیکی مقر NSA در حال خدمت گذاری هستند.
الکساندر با داشتن هر 2 مقام رئیس NSA و فرماندهی سایبری و درگیری در عملیات‌های امنیتی، می‌تواند بر کار جمع آوری اطلاعاتی سازمان جاسوسی نظارت کامل داشته باشد. بنابراین فرآیند انتخاب مدیر NSA  با درک اینکه فرد جدید قابلیت درک عمومی و عملیاتی اطلاعاتی را داشته باشد انجام می‌گیرد.
وینز سخنگوی سازمان NSA می‌گوید: روند برای جانشینی الکساندر در حال بررسی و ادامه است.

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.