about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

المپیک سایبری؛ عرصه رقابت هکرهای کلاه‌سفید

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ المپیک جهانی سایبری (Global CyberLympics)، مجموعه‌ای از مسابقات برای هکرهای کلاه‌سفید در سراسر جهان بود که با هدف فهم روش حفظ و تأمین زیرساخت‌های حیاتی برگزار شد. این المپیک در سه مرحله بود و مرحله‌ی نهایی آن در 20 اکتبر برگزار شد. شعار این المپیک این بود: «یکپارچگی پدافند جهانی سایبر در خلال مسابقات»
هدف از برگزاری این مسابقات، افزایش سطح توانایی کشورهای در امنیت سایبر و بهبود روابط سایبری آن‌ها بود. هکرهای کلاه‌سفید در این مسابقات، در حوزه‌های آفندی و پدافندی سایبری و جرم‌شناسی دیجیتال به رقابت با یکدیگر پرداختند.
از حامیان مالی این المپیک می‌توان به شرکت آی‌بی‌ام و انجمن حسابرسی و کنترل سامانه‌های اطلاعاتی (ISACA) اشاره کرد.
در هر مرحله کشورهای مختلفی از قاره‌های گوناگون شرکت کردند. کشورهای شرکت‌کننده در این المپیک عبارت بودند از: هلند، ترکیه، فنلاند، هند، مغولستان، روسیه، هنک کنگ، استرالیا، آرژانتین، برزیل، کانادا، آمریکا، امارات، سودان، نیجریه.
نکته‌ی جالب‌توجه این است که میان کشورهایی مانند روسیه و استرالیا، گروه‌های نایجا (Team Naija) و هاوکس (Hawx) از نیجریه به مرحله‌ی پایانی این المپیک راه یافتند که در مرحله‌ی نهایی با نمایندگان هلند و آمریکا به رقابت پرداختند.
در مرحله‌ی نهایی این المپیک که در واشنگتن برگزار شد، نمایندگان هلند به مقام‌های اول و سوم دست یافتند و نماینده‌ی آمریکا به مقام دوم رسید.

 

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.