about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

روسکوم نادزور 79 سرویس را ملزم به شمارش تعداد کاربران کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان روسکوم نادزور 79 سایت را ملزم به نصب شمارشگر کاربران اینترنت شرکت تحقیقاتی مدیااسکوپ (Mediascope) کرد که از سال 2016 در مالکیت مرکز تحقیقات افکار عمومی روسیه (VTsIOM) قرار دارد. 

شرکت مدیااسکوپ بایستی تا 9 فوریه 2022 برنامه تحقیقات 79 سایت را به روسکوم نادزور ارائه دهد. سرویس‌ها موظف‌اند با مدیا اسکوپ همکاری نمایند و از شمارش تعداد کاربران خودداری نکنند، کاری که یاندکس در سال 2019 انجام داد و سپس همکاری کرد. 

در ماه می 2021، پیش‌نویس قانون شمارشگر واحد کاربران اینترنتی به دومای دولتی ارائه شد و در ژوئن به تصویب رسید. این قانون، مالک سایتی را که مخاطبانش بایستی دائماً شمارش و تجزیه‌وتحلیل شود، ملزم کرد امکان انجام تحقیقات روی مخاطبان را فراهم سازد. 

صاحب چنین منبعی یا باید ابزار مورداستفاده توسط شمارگر را در سایت نصب کند یا داده‌های لازم و کافی برای مطالعه را در اختیار شمارشگر قرار دهد. بر طبق گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آربی‌سی (RBC)، گوگل که سرویس یوتیوب آن در لیست روسکوم نادزور قرارگرفته، با نصب شمارنده مخاطب مخالفت کرده است.

برخی از این سایت‌ها عبارت‌انداز:

8 شبکه اجتماعی ازجمله فیس بوک، اینستاگرام، توییتر و یوتیوب،

4 خبرخوان‌ یاندکس نیوز (Yandex.News)، رمبلر (Rambler)، سمی 2 (SMI2)، نیوز میل دات رو (news.mail.ru)،

27 سرویس سمعی بصری ازجمله سینماهای آنلاین اوکو (Okko)، پریمیر (Premier)، آی‌وی‌آی (ivi)، نتفلیکس (Netflix)، کینوپویسک (Kinopoisk)،

سرویس‌های یاندکس زن (Yandex Zen)، یاندکس ویدئو (Yandex.Video)، میل ویدئو (Mail Video) و روتیوب (RuTube)، 

نسخه‌های اینترنتی کانال‌های تلویزیونی ازجمله کانال یک (Channel One)، رن تی‌وی (REN TV)، اس‌تی‌اس (STS)، زویزدا (Zvezda)، سپاس (Spas)،

26 نشریه ازجمله کامرسانت (Kommersant)، اِخا ماسکوی (Echo of Moscow)، تاس (TASS)، آرگومنتی ای فاکتی (Argumenty i Fakty). 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.