about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان معتقدند که تلاش پلیس فیلیپین باید در مقابل جرایم سایبری تقویت شود

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس داخلی و دولت محلی فیلیپین قول داد که توانایی‌های پلیس این کشور را در برابر جرایم سایبری تقویت کند.

بنجامین سی. آبالوس جونیور (Benjamin C. Abalos, Jr)، وزیر داخلی فیلیپین گفت که تجهیزات جدیدی را فراهم و کارشناسان فنی بیشتری را برای بخش مبارزه با جرایم سایبری پلیس ملی فیلیپین (PNP) استخدام خواهد کرد.

او در مراسم برافراشتن پرچم پلیس، که به صورت زنده در فیس‌بوک پخش شد، عنوان کرد :

«جرایم سایبری افزایش یافته است و این شامل پورنوگرافی سایبری نیز می‌شود. مردم باید بدانند که چگونه موارد جرایم سایبری را به مقامات گزارش دهند.»

پلیس فیلیپین در ماه مارس سال جاری اعلام کرد که از لایحه‌ای حمایت می‌کند که در آن ثبت همه کارت‌های هویت مشترک (سیم کارت) و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی در فیلیپین برای جلوگیری از کلاهبرداری الزامی است.

رودریگو آر. دوترته (Rodrigo R. Duterte)، رئیس جمهور سابق فیلیپین، در ماه آوریل امسال قانون پیشنهادی ثبت سیم‌کارت را وتو و دلیل آن را نیاز به مطالعه بیشتر این پیشنهاد بیان کرد.

در ماه فوریه 2022، انجمن بانکداران فیلیپین (BAP) و وزارت دادگستری (DoJ) یک مشارکت ضد جرائم سایبری را برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات امنیت سایبری و آموزش کارکنان خود در میان افزایش موارد کلاهبرداری آنلاین راه‌اندازی کردند.

انجمن بانکداران فیلیپین تصریح کرد که برداشت‌ها و نقل و انتقالات غیرمجاز در سال گذشته به بیش از یک میلیارد پزو رسیده و دلیل آن افزایش جرایم سایبری و تراکنش‌های دیجیتال در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا است.

سال گذشته، اداره ملی تحقیقات (NBI) مرکزی را تشکیل داد که فضای سایبری را برای قاچاق انسان رصد می‌کرد.

اداره ملی تحقیقات فیلیپین در ماه مارس امسال همچنین اعلام کرد که یک کارگروه بین سازمانی متشکل از پلیس، اداره ملی تحقیقات و سایر آژانس‌های مجری قانون بین‌المللی، 134 کودک را، که قربانی استثمار و سوءاستفاده جنسی آنلاین شده بودند، نجات دادند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.