about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

بانک مرکزی نیجریه (CBN) و ذینفعان امنیت اطلاعات آن در حال انجام اقداماتی برای بررسی موارد فزاینده حملات سایبری در فضای سایبری این کشور هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موسی جیموح، مدیر بخش مدیریت سیستم پرداخت بانک مرکزی نیجریه، طی کنفرانس سالانه امنیت سایبری جامعه امنیت اطلاعات آفریقا - نیجریه (ISSAN) در لاگوس گفته است که این بانک به‌صورت کاملاً قاطعانه‌ای متعهد به ایجاد یک اکوسیستم پرداخت پایدار در این کشور است.

او می‌گوید که بانک مرکزی نیجریه به همکاری با سازمان‌هایی که متعهد به رسیدگی به فعالیت‌های فزاینده حملات سایبری هستند، ادامه خواهد داد.

همچنین، رئیس انجمن فین‌تک نیجریه (FinTechNGR)، آده باجومو نیز می‌گوید که برای رسیدگی به میزان فزاینده حملات سایبری، سازمان‌ها باید از همکاری و اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد حملات سایبری استقبال کنند.

به گفته وی، سکوت سازمان‌هایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند کمکی به دیگران نخواهد کرد و تأکید کرد که افشای کامل، هم‌افزایی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد حملات سایبری گزارش‌شده و نحوه مدیریت آن، سایر سازمان‌ها را راهنمایی خواهد کرد تا اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای را انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.