about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

اف‌بی‌آی و پرداخت میلیونی برای هک آیفون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ جیمز کومی مدیر پلیس فدرال آمریکا اف‌بی‌آی به کنایه گفته است که این رقم از حقوقی که قرار است وی در هفت سال و چهار ماه باقیمانده از مسئولیتش در اف‌بی‌آی (پلیس فدرال آمریکا) بگیرد، بیشتر است.

بنا بر اعلام اف‌بی‌آی و اداره مدیریت و بودجه امریکا حقوق سالانه جیمز کومی از ژانویه سال 2015 برابر با 183300 دلار بوده است و لذا وی تا پایان دوره مأموریتش 1.34 میلیون دلار دریافت خواهد کرد. لذا می‌توان نتیجه گرفت که اف‌بی‌آی برای هک کردن آیفون یادشده بیش از 1.3 میلیون دلار هزینه کرده است.

این بیشترین رقم پرداختی افشاشده توسط اف‌بی‌آی برای هک کردن یک ابزار الکترونیک است. پیش‌ازاین مشخص‌شده بود که اف‌بی‌آی برای هک کردن چند گوشی هوشمند تلفن همراه یک‌میلیون دلار به یک شرکت امنیتی آمریکایی به نام زرودیوم پرداخته است.

پاسخ کنایه‌آمیز کومی در لندن در واکنش به سؤالی در مورد مبلغ پرداختی اف‌بی‌آی برای استفاده از نرم‌افزار هک آیفون ارائه شد. این نرم‌افزار تنها برای هک کردن گوشی آیفون 5C که مجهز به سیستم‌عامل IOS نسخه 9 به بالا باشد قابل‌استفاده است.

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.