about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افشای نقص امنیتی هزاران رایانه دل

شرکت دل تایید کرده که هزاران رایانه تولیدی این شرکت از سال 2009 به این سو دارای نقش امنیتی هستند و برای حل این مشکل وصله امنیتی عرضه کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از ورج، دل دستورالعملی را نیز برای نصب وصله امنیتی تازه خود ارائه کرده است. آسیب پذیری یادشده که اولین بار توسط شرکت امنیتی سنتیل لبز شناسایی شد مربوط به یکی از درایورهای رایانه های اپل است که برای به روزرسانی مورد استفاده قرار می گیرند.

هکرها با سوءاستفاده از آسیب پذیری یادشده می توانند کنترل هسته اصلی ویندوز رایانه های افراد قربانی را در دست بگیرند. دل فهرستی از رایانه هایی که باید وصله امنیتی مذکور بر روی آنها نصب شود را منتشر کرده که متشکل از بیش از 380 مدل است. از جمله مشهورترین این مدل ها می توان به ایکس پی اس 13 و 15 و نیز مدل های جی 3، جی 5 و جی 7 اشاره کرد که برای اجرای بازی های ویدئویی به کار می روند.

از بین این رایانه ها 200 مدل نیز قدیمی هستند و دل مدتهاست خدمات رسانی به آنها را متوقف کرده است. آسیب پذیری یادشده از مدتها قبل وجود داشته، اما شواهدی وجود ندارد که ثابت کند از آن برای سرقت اطلاعات کاربران سوءاستفاده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.