about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

آژانس ملی اطلاعات دیجیتال و رمزنگاری کانادا، به طور گسترده‌ای با فعالیت‌های جاسوسی ایالات متحده همکاری داشته است.

موسسه خبری سایبربان: به گزراش خبرگزاری  کانادایی CBC، مرکز CSEC، آژانس ملی اطلاعات دیجیتال و رمزنگاری کانادا، به طور گسترده‌ای با فعالیت‌های جاسوسی ایالات متحده همکاری داشته است.

این سند فوق‌محرمانه توسط ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق سازمان NSA آمریکا، منتشر شده است. در این سند جزئیات همکاری NSA و CSEC جهت تأمین منافع مشترک در دفاع از مجموع آمریکای شمالی ذکر شده که شامل تبادل افسران رابط، پروژه‌های مشترک، فعالیت‌های مشترک، و علاقه مندی‌های زیاد جهت همکاری نزدیکتر در زمینه‌ی دفاع سایبری می‌باشد. در این سند گفته شده که به دلیل توانایی کانادا در تولید تجهیزات رمزنگاری، این کشور خریدار عمده‌ی تجهیزات جاسوسی آمریکایی است.

تقریباً ۲۰ کشور در اولویت بالای هدف این قرارداد همکاری هستند، که طی آن دو آژانس اطلاعاتی در زمینه‌ی  اهداف ملی و فرا بین‌المللی تبادل اطلاعات می‌کنند. CSEC به عنوان سهم خود در این قرارداد، مکان‌هایی مخفی را برای NSA ایجاد، منابع مورد نیاز را جهت جمع‌آوری، پردازش و تحلیل داده‌های تأمین کرده، و بودجه‌ی تحقیق و توسعه‌ی این پروژه‌ها را افزایش داده است.

پیش از این نیز می‌دانستیم که آمریکا و کانادا همکاری‌های نزدیکی در زمینه‌ی جاسوسی دارند، زیرا هر دوی این کشورها از امضا کنندگان توافقنامه‌ی FiveEye هستند. اما تا قبل از انتشار این اسناد توسط اسنودن، جزئیات همکاری آژانس‌های هر کشور تحت این توافقنامه مشخص نبود.

همچنین درهفته گذشته بیان شده بود که استرالیا تمایل داشته که اطلاعات پالایش نشده‌ای را در مورد شهروندان کشورش، در اختیار اعضای FiveEye قرار دهد.

همچنین از محتویات این سند چنین برمی‌آید که روابط آژانس‌های جاسوسی کانادا و آمریکا در آینده بیشتر نیز خواهد شد. چنانچه در این سند آمده NSA رابطه‌ی همکاری نزدیکی با CSEC دارد که هر دوی آن‌ها تمایل به گسترش و تقویت آن را دارند./
 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.