about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

افشای راز پایگاه جاسوسی آمریکا در انگلیس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این پایگاه موسوم به Menwith Hill Station (MHS) در North Yorkshire انگلیس قرار دارد و نه‌تنها برای جاسوسی از مردم عادی و سرقت اطلاعات آن‌ها به کار می‌رود، بلکه از آن برای استراق سمع ارتباطات ماهواره‌ای و دیگر انواع ارتباطات بی‌سیم در سراسر جهان استفاده می‌شود.

در این پایگاه گنبدهای دایره‌ای شکل سفیدرنگی موسوم به FORNSAT نصب‌شده که مجهز به آنتن‌هایی قدرتمند برای جاسوسی و استراق سمع از ارتباطات ماهواره‌ای هستند. FORNSAT می‌تواند داده‌های در حال انتقال از ماهواره‌ای به ماهواره دیگر را سرقت و جمع اوری کند.

نوع دیگری از این گنبدها که OVERHEAD نام دارد بااتصال به ماهواره‌های دولت آمریکا برای شناسایی سیگنال‌های وای فای و گوشی‌های تلفن همراه هدف و جاسوسی از آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد.

حجم اطلاعات مسروقه توسط آژانس امنیت ملی آمریکا در این پایگاه انگلیسی بسیار بالاست. بر اساس یکی از اسناد افشاشده توسط اسنودن که مربوط به ماه می سال 2011 است، در یک بازه زمانی 12 ساعته این سیستم بیش از 335 میلیون متادیتا یا ابر داده را ذخیره کرده است. این ابر داده‌ها حاوی اطلاعاتی در مورد گیرندگان ایمیل‌های مختلف، شماره‌های همراه کاربران، زمان تماس و غیره است.

ازجمله اهداف خاص این پایگاه جاسوسی انگلیسی، کافی‌نت‌ها و دیگر منابع تبادل اطلاعات در کشورهای خاورمیانه بوده است. به همین منظور برنامه‌ای موسوم به Ghosthunter اجراشده تا الگوی زندگی افرادی که تروریست تشخیص داده می‌شدند  و از کافی‌نت‌ها برای برقراری ارتباط استفاده می‌کردند شناسایی شود.

برای ساخت پایگاه جاسوسی یادشده توسط ستاد ارتباطات دولت انگلیس بیش از 30 میلیون پوند سرمایه‌گذاری صورت گرفته تا از این طریق جاسوسی از تمامی سیگنال‌های ماهواره‌ای هدف ممکن باشد.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.